čtvrtek 28. prosince 2017

Bezkontaktní myčka české budějovice

Unikátní technologie bezkontaktního mytí vozidel – lak vozidla nepřichází do žádného mechanického kontaktu. Jediná myčka tohoto druhu v ČB a okolí. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice.


Myčka , která skutečně myje.

Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem. Nezávazně nás kontaktujte. Automyčky České Budějovice jsou pro vás ta správná volba, které rozhodně nebudete litovat.


Využijte našich služeb ještě dnes. Garantujeme vám, že s automyčky České Budějovice budete spokojeni a vždy se k nám budete rádi vracet. Těšíme se na vaši nejbližší návštěvu a věříme, že splníme vaše vysoké nároky! Vítejte na webové prezentaci myčky aut MERCURY České Budějovice. V prostorách podzemního parkoviště obchodního centra MERCURY České Budějovice je pro Vás v provozu myčka aut, kde se Vám během vašeho nákupu postaráme o čistotu vašeho auta.


Mimo jiné patří mezi naše služby ruční mytí karoserie, bezkontaktní mytí.

Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Neváhejte a vyzkoušejte naši myčku, budete spokojeni. Najdete nás hned vedle STK, v ulici Jiráskova, u silnice Jindřichův Hradec - České Budějovice , vjezd je přes parkoviště vedlejšího supermarketu. Naše myčka poskytuje široké množství služeb ručního mytí aut.


Z naší rozsáhlé nabídky mycích programů, které jsou poskládány ze služeb uvedených níže v seznamu, si určitě vybere každý. Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Sami si volíte, kolik chcete do mytí investovat. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Zajímá vás jak probíhala výstavba IGY Centra od položení základního kamene po jeho kolaudaci? Podívejte se na naše video. Dopravní podnik města České Budějovice (DMPCB) zajišťuje nejen řadu linek, které zajišťují spojení po celém městě, ale nabízí i další služby jako reklamu, servis vozidel apod. V České republice je tento poměr výrazně nižší – – a proto se společnost DiBO rozhodla vstoupit na český trh a nabídnout své špičkové produkty i zde.


Jelikož lidé hledají levné mytí svého vozu, a budou jej hledat stále častěji, mají samoobslužné myčky vysoký potenciál využití. Vybírejte z našich bankomatů bezkontaktně. Je to rychlé, jednoduché a bezpečné. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli.


Druhý a devátý nápad na sváteční dny. Potřebujete vyčistit Váš automobil?

V největším katalogu na internetu Automyčky. Vyberte si ze stoprocentně spolehlivého seznamu automyček v celé České republice. Právě jsme Vám poslali ověřovací e-mali pomocí kterého přihlášení dokončíte. Pro akční nabídky z jiných poboček Hypermarketu Globus se registrujte do Globus světa!


STUDIO ČESKÉ BUDĚJOVICE. Máme zde aktivní kuchyně se zančkami Siemens, MIELE, Bosch a AEG. Přijďte se podívat, jak fungují novinky ve světě spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky