středa 6. prosince 2017

Komoda kika

Zde si šuplíková komoda najde své uplatnění například jako uchovatel šátků, šperků a jiných doplňků. Většinou zde ukládáme věci, které chceme mít při ruce, když odcházíme z domu. Tu si zásuvková komoda nájde svoje uplatnenie napríklad ako uchovávateľ šatiek, šperkov a iných doplnkov.


Väčšinou sem ukladáme veci, ktoré chceme mať pri ruke, keď odchádzame z domu. Vyberte si tu svou na e-shopu KIKA.

Vďaka variabilite a univerzálnosti, ktorú ponúka, si môžete svoj interiér zladiť presne podľa svojich predstáv. A přesně tohle zastane bílá komoda. Díky světlé barvě opticky nesebere téměř žádné místo, a přesto nabídne spoustu úložného prostoru.


Dále je už jen na vás, zda vás více osloví bílá komoda v lesku nebo spíše skříňka s matným dekorem dřeva. Vzhled vybírejte vždy nejlépe podle zařízení zbytku domácnosti. Pred samotným nákupom si rozhodne zamerajte priestor, aby ste vedeli, ako hlboká, široká a vysoká komoda vám do daného miesta najlepšie zapadne.


Vyberať môžete pohodlne z domu na e-shope KIKA.

A presne toto zastane biela komoda. Vďaka svetlej farbe opticky nezaberie takmer žiadne miesto, a napriek tomu ponúkne množstvo úložného priestoru. Vzhľad vyberiete vždy najlepšie podľa zariadenia zbytku domácnosti. Díky variabilitě a univerzálnosti, kterou nabízí, si můžete svůj interiér sladit přesně dle svých představ.


Inspirujte se naší pestrou nabídkou kusového nábytku do obýváku, ložnice, jídelny nebo kamkoli ve vašem obydlí. Válassz egy szép komódot a kika kínálatából! Nálunk a praktikus kialakítás találkozik az esztétikus külsővel, rengeteg különféle stílusban és kivitelben.


U vás doma do pracovných dní Dostupnosť v ďalších predajniach kika. Do nákupného košíka Na nákup. Parametry a popis produktu. Detail produktu Do obchodu. Dodajte u listu želja Uporedite.


V skratke, komoda je ideálnym riešením pre odkladanie akýchkoľvek predmetov. Môžete si napríklad vybrať spomedzi komôd s lesklým, čiernym, bielym alebo starožitným povrchom. Ak máte radšej drevený vzhľa nájdete u.

Slovo „ komoda “ pochádza z francúzštiny a znamená vhodný alebo vyhovujúci. Komoda Glossy fioke bela visoki sjaj. Originálnou súčasťou domácnosti je komoda už od 17. Komody boli obvykle vyrábané na nožičkách s bronzovými úchytmi.


Hlavná črta je väčšia šírka v. V obývacím pokoji či předsíni má komoda spíše estetickou funkci, vsaďte tedy na správný výběr dekorací. Aktuálním trendem v bytovém designu jsou komody kopírující jednoduché linie, jejichž vzhled zapadá do severského stylu. Dominuje u nich bílá barva a oblíbená je i úprava povrchu patinou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky