pátek 22. prosince 2017

Komoda bílá

Hledáte tu pravou komodu do vašeho obýváku, ložnice nebo předsíně? Ať už hledáte moderní a vzdušnou komodu, nebo naopak rustikální komodu z masivu, na FAVI. Kvalitní a krásné komody z masivu borovice i lamina ve všech možných stylech a designech - moderní, rustikální, provence i retro na vás čekají na FAVI. Vybrali jsme pro vás desítky kvalitních borovicových komod za skvělou cenu.


Stačí si jen vybrat tu pravou. Vybírejte z nabídky na JYSK.

Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Jak jde bílá barva a komoda dohromady? Moderní světlý odstín si zamilujete pro jeho klidný tón. Bílé komody najdete také na našem e-shopu - různé styly, typy i velikosti. Máme drahé i levné komody do ložnic, obýváků, dětských pokojů i pracoven.


Komody nalezneme v každé domácnosti, ale. Jednoduchá a kvalitní komoda , která vás okouzlí svou jednoduchostí a elegancí. Detail produktu Do obchodu.


Objednáte-li si zboží dnes, bude Vám doru.

Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí, dýha - vše online. Abyste mohli komodu bezpečně přichytit ke zdi, je k ní přiloženo bezpečnostní kování. Do malé zásuvky se vejde kolem párů složených kalhot nebo triček. Přední dvířka jsou z lakovaného MDF v extra vysokém lesku.


Co Vás zajímá ohledně sestavy ? Komoda RUMBA 2D2S, bílá - nabytek-bmark. Napište číslicemi třidvajedna Další produkty v. Naše nabídka obsahuje široký výběr dekorů i barev, nejoblíbenější je v poslední době bílá komoda , která rozsvítí a oživí každou ložnici i jinou místnost vašeho bytu či domu. Moderní komoda vyrobena z kvalitního lamina řešená bezúchytkovým systémem.


Hrany jsou zakončeny PVC páskou, která zaručuje dlouhou životnost. Rozměry (ŠxVxH) 70x95x40cm. Provedení korpus bílá , dvířka bílá lesk. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bílá lesklá komoda jako známka stylu.


Bílá barva se prosazuje v moderních domech a bytech stále více. Dokáže prosvětlit každý kout a její čistota je velmi inspirující a přitažlivá.

V případě nábytku jde pak ruku v ruce se zářivou, lesklou úpravou. Bílé lesklé komody vycházejí vstříc nejnovějším trendům a. Levna komoda , komody do obýváku na TOTO-nabytek. Možnost instalace LED osvětlení.


Barva: bílá … Má skleněné poličky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky