pátek 22. prosince 2017

Chladící kapalina g11

Rox Zimní směs do chladiče Gje nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami, vhodná zejména pro soustavy spalovacích motorů z lehkých. Kupte si kapaliny do chladiče, antifreeze - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Chladící kapalina může sloužit, při správném naředění, také k ochraně před korozí chladícího systému. Vyzkoušejte jednu z našich kvalitních kapalin do chladiče, které se nejčastěji dělí podle barvy - modrá, červená, modrozelená.


A růžovou nemrznoucí směs do chladičů plní všechny automobilky koncernu VW dosud. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte.


Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Chladicí kapalina je naředěna na zámrznost -30°C. Díky tomu odpadají starosti s ředěním. Výrazně nižší pořizovací hodnota. Ať je to motorový nebo převodový olej a kapalina do posilovačů řízení, brzdová kapalina , i chladící kapalinu je nutné vyměnit.


A nejde jen o propustnost hadic pro molekuly vzduchu, ale hlavně špunt na vyrovnávací nádržce, který svým přetlakovým a podtlakovým ventilkem každou jízdu do systému pouští kyselý vzduch, který kapalinu postupně degraduje. Zvlášť je vhodná pro chladící soustavy spalovacích motorů z lehkých slitin. Chladící mrazuvzdorná modrozelená kapalina Gna bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Vynikající ochranný kapacita proti korozi všech kovů, zejména hliníku a jiné lehké slitiny přítomné v chlazení motorových obvodech. Antifrost Gje nízkotuhnoucí směs do chladičů automobilů na bázi monoetylénglykolu.


Chladící směs GlycoShell Gje nemrznoucí kapalina určená pro použití v moderních i ve starších… Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Modrá nemrznoucí kapalina do chladičů s vysoce protikorozními vlastnostmi. Je vhodná pro hliníkové, litinové a smíšené chladící systémy použité v benzínových a naftových motorech. Vhodná jako náhrada za originální náplň. Důležitým aspektem při výběru správné kapaliny je vědět, jakou aktuální „barvu“ nyní máte v chladicím systému použitou.


Chladící kapalina g11

Moderní chladící kapalina s vynikajícími užitnými vlastnostmi. NEMRZNOUCÍ SMĚS GVIP 3L. Značková chladící kapalina VALEO je koncentrát kapaliny Gžluté barvy.


Nemrznoucí kapalina se již neředí a bod tuhnutí je -35°C. Určeno pro přímé použití. Je mísitelná se všemi prostředky jiných výrobců na bázi MonoEthyleneGlycol. Balení 5l, kanystr s integrovaným nalévacím hrdlem. Kapalina má žlutou barvu.


Obsahuje vysoce účinné inhibitory koroze na ochranu chladicího systému. Schválená pro osobní automobily Škoda řady Favorit, Forman, Felicia, Felicia Combi. Koncentrovaná chladící kapalina Go objemu litrů je určená pro chladící systém automobilů. Pro odlišení se chladicí kapalina barví umělými barvivy, ale optimální je orientovat se podle typu. Jako chladící kapalinu do BMW z predchozi majitel pouzil ruzovou G1 ale vsichni me varujou pred tim, ze bude rozezirat tesneni a hadice.


Zaroven se vsak nemaji Ga Gmichat. Co je lepsi - dolit opet Gnebo prejit na G, v pripade, ze doporucujete tuto variantu jakym zpusobem proplachnot chladic, aby me to nedelalo bordel? Dle návodu k upotřebení je to chladící kapalina mísitelná se všemi chl.


K potřebě doplnění chl. Bylo doplněno cca 5l destilované vody. Zdravím, již nějakou dobu (cca rok) pozoruji únik chladící kapaliny. Bylo mi to divné, pod autem nebývala žádná louže. Pak jsem si všimla, že hned navrchu vedle katalyzátoru (vpravo) je steklá zatvrdlá chladící kapalina.


Takže bych s tímhle tvrzením byl opatrnej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky