pondělí 18. prosince 2017

Westernová deka neopren

V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop. Westernová deka pod sedlo je silná deka. Jejím účelem je tvořit tlumící vrstvu mezi westernovým sedlem a koňským hřbetem.


Nevhodný dar, protože nesedí na mého koně. Sada zateplovacích chráničů na silné suché zipy. Uvnitř hřejivý kožíšek. Jednou zkoušené na koni. Nové westernové kožené otěže.


Neopren se mi nelíbí, je sice měkkej ale co v zimě? Filcku můžete mít furt léto zima, neřešíte. Pod normální dekou to není tak, protože ten pot deka odsaje, pokud je už jo špinavá a propocená hodim do vany a osprchuju, jinak kartáčuju. Vadí mi taky ten steklý pot.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. WESTERNOVÁ DEKA BRAD REN’S Z plsti a neoprenu s velkými otvory zaručujícími ventilaci, s koženými výztuhami a otvorem na kohoutku. Contoured Relief Pads Contoured. Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie.


Korekční, vzdušná westernová deka s protiskluzovou neoprenovou vrstvou. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rozměr deky 1x cm.


Profesionální deka je vyrobena z filcu, výborně se udržuje, vysoká funkčnost, neklouže, snadná údržba. Filcová deka od známého výrobce z USA, ve spodní části potažena cca 5cm vrstvou neoprenu. Slušná kvalita za příjemnou cenu. Ve spodní části je použit umělý beránek. Velice kvalitní westernová deka od značky Pool´s.


Prosím, použijte minimálně znaky! Optimálně kombinuje filc a neopren. Tlumící westernová podložka, po bocích vyztužená pravou kůží.


Navajo je extra šetrné pro hřbet koně a je celé prodyšné. Na koni kopíruje tvar hřbetu a nikam neujíždí. Deka je z prodyšného materiálu. Perfektně odvádí pot a teplo od koně. Je vhodné i na delší několikahodinové náročné výjížďky.


Equiwest - internetová prodejna zaměřená na potřeby pro koně a western. Boční strana vyztužená pravou kůží. Vhodná především pod westwernová sedla,. Unikátní jsou zejména tlumící vlastnosti. Silná kvalitní westernová deka.


Díky této kombinaci materiálů je deka velice měkká a příjemná pro koňský hřbet. U nás naleznete deky pod westernové sedlo z děrovaného neoprenu, westernové deky z filcu nebo westernové deky podšité beránkem. Součástí naší nabídky je také bareback, který slouží k jízdě bez sedla. Vo vnútri plstená, zo spodnej strany má mäkký neoprén a po stranách a na kohútiku je spevnená umelou kožou. Na chrbáte má otvory pre lepšiu cirkuláciu.


Doporučuji deku Wonpad. Jsou sice dražší, ale vydrží - jednu mám let a používá se minimálně 4x týdně, neopren je pořád jako nový. Opravdu se vyplatí do ní investovat, je skvělá. Liší se nejen designem – důležitá je i jejich tloušťka a materiál.


Alvis, podbřišníky, udidla, ohlávky a další. Na hřbetě deky jsou otvory, které zajišťují dobrou cirkulaci vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky