středa 13. prosince 2017

Mora im 631

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mora IM 6alternativy - Heureka. Do testu myček byly vybrány nejrozšířenější volně stojící modely o šířce cm. I mezi levnými myčkami na nádobí se dají najít dobré kousky. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.


Veškeré informace o produktu. MORA IM 6vás ohromí několika praktickými funkcemi a svou úsporností. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. V katalogu nemáme podrobnější informace o mora im 631. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Pomůže Vám umýt až sad nádobí pohodlně a kvalitně díky programům, teplotám nebo funkcí odloženého startu.


Potěší rovněž přítomnost systému AquaStop. Löydä sinun Mora tuote ilmaiseksi, ja näe manuaali, tai kysy kysymyksesi muilta tuotteen omistajilta. S ucinnosti myti a suseni A, spotrebou vody 10l a hlucnosti 45dB bude Vase nadobi dokonale ciste, navic vam usetri spoustu vody a elektricke energie a vysledkem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Komplet na náhradní díly. Myčky MORA mají dvě možnosti ovládání. Ovládací panel nebo integrované ovládání. Dieses Allzweckmesser von Mora hilft überall im Outdoorbereich, wo Schärfe, praktische Handhabung und Zuverlässigkeit zum Einsatz kommen soll. Die Klinge besteht aus rostfreiem Stahl 12Cvon.


Odsávač pár Mora OT 6X nerez. Cenově výhodný vestavný set spotřebičů mora obsahuje tyto produkty: trouba mora VT 1BW, deska mora VDP 6W, myčka mora IM 63 lednice mora VC 122. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Spolehněte se na nové myčky MORA ! Tradiční česká značka MORA uvádí na trh nové modely vestavných myček nádobí, nabízejících praktické, úsporné a spolehlivé řešení pro každou kuchyni.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 11l a hlučností 47dB bude Vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni. Příslušenství k Mora OT 6X - Heureka. Myčka je vybavena programy mytí a je určena na sad nádobí.


Jistě využijete funkci poloviční náplně, pokud zrovna nemáte moc špinavého nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky