pátek 15. prosince 2017

Čištění kávovaru saeco

Free Shipping Available. Zjistěte jak zajistit správnou funkci plně automatického kávovaru Saeco Incanto k vaší spokojenosti a pohodlí. DEEP MILK CLEAN: Pomocí funkce „ Čištění okruhu mléka Saeco “ proveďte čištění mléčných usazenin, které důkladně vyčistí vnitřní systém na mléko.


Při pravidelném používání systému na mléko doporučujeme provést následující postupy čištění , aby byla zajištěna hygienická příprava bohaté mléčné pěny. Doba potřebná k provedení servisní údržby kávovarů SAECO je hodiny.

SAECO provádíme zpravidla ve stejný den příjmu do servisu. Doporučená údržba a Saeco Servis. Různé modely espresovačů Saeco a Philips mají i funkce automatického čištění. Podívejte se na návod přímo k vašemu přístroji. Při ohřívání vody v kávovaru dochází k rozpadu vápníku a hořčíku, což vede k tvorbě vodního kamene.


Nahromaděný vodní kámen postupně zpomaluje průtok vody, snižuje kapacitu bojleru, způsobuje potíže s ohříváním a může vést k ucpání. Sme firma zameraná na predaj a servis kávovarov. Ponúkame taktiež domáce a kancelárske kávovary značiek Saeco a pozáručný servis.

Súčasťou nášho sortimentu sú aj baristické pomôcky, čistiace a odvápňovacie prostriedky do domácností, kancelárii a profesionálnych prevádzok. Přístroj Saeco Royal Professional N. Vám umožní současně připra- vit jeden nebo dva šálky pressa kávy, ale také využít horkou vodu nebo páru k přípravě dalších druhů teplých nápojů. Aspoň raz týždenne prístroj rozoberte a jednoducho vyčistite všetky súčasti: varnú jednotku espresso kávovaru , otvor na kávu, karafu a napeňovač na mlieko. Raz mesačne vykonajte dôkladné odmastenie pomocou odmasťovacích tabliet a čistenie mliečneho okruhu pomocou přípravku na mliečny okruh.


Na trh přichází technologie Saeco Brewing System, díky které si mohou milovníci kávy přizpůsobit pěnu i tělo espressa jediným otočením číselníku. Značka Saeco představuje nastavitelné, 1 keramické mlýnky s dlouhou životností. Tato patentovaná technologie zajišťuje, že je z kávových zrn extrahována ta. Legendární kávovary Saeco patří odjakživa mezi nejoblíbenější a nejprodávanější kávovary vůbec.


Tyto kávovary nyní spadají pod značku PHILIPS. Výroba se však nestěhovala a tyto kávovary se stále výrábí přímo v Itálii odkud značka Saeco pochází. Každodenní čištění kávovaru. Vytáhněte, vyprázdněte, umyjte a vložte zpět odkapávací misku.


Týdenní čištění kávovaru. Vyjměte odkapávací misku a. Varná jednotka (vynález společnosti Saeco ) je srdcem našich kávovaru Saeco Intelia a zárukou automatického provozu. K varné jednotce se u modelu Saeco Intelia snadno dostanete buď z přední nebo boční strany.

Lze ji bez námahy vyjmout a snadno vyčistit opláchnutím pod tekoucí vodou a zajistit tak maximální úroveň hygieny. Servis kávovarů Philips Saeco - na počkání. Specialisté na prodej vysoce kvalitní kávy a prodej espresso kávovaru.


Jsme oficiální prodejce kávy Mokador. Pravidelné používání tablet. Jedná se o automatický kávovar, který zvládne sám připravit druhy nápojů.


To je ve světě automatických kávovarů poměrně málo, některé modely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky