čtvrtek 28. prosince 2017

Cyklocamp pod landštejnem recenze

Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových chatkách případně v chatkách bez postele. Online rezervace a ceník. Cyklokemp samozřejmě nabízí. Cyklisté zde naleznou pravý cyklistický ráj.


Po úzkokolejce vláčkem z Jindřichova Hradce se parní lokomotivou dostanete k zastávce Kaproun ležící uprostřed lesů, která patří mezi nejromantičtější u nás. Byli jste u nás na kempu? Napište své zkušenosti na Bike-forum.


Areál se nachází v nedotknutelné, čisté přírodě a magickém srdci České Kanady v podhradí Hradu Landštejn. Přečtěte si hodnocení, která vám pomohou s dobrým výběrem. Průměrné hodnocení od hostů Booking. Kč Načítá se Vyberte si jazyk. Stránka je k dispozici v češtině a dalších jazycích.


Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Among the facilities at this property are a 24-hour front desk and a shared kitchen, along with free WiFi throughout the property. K dispozici je recepce s nepřetržitým provozem a sdílená kuchyně. Nejvyužívanější je ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových chatkách (čtyřlůžkové s palandami), případně chatkách bez.


Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Za příplatek je možné využívat soukromé parkoviště. INFORMACE, ceny, foto, hodnocení, ubytování. Jaká vás zaujala nejvíce?


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. K tanci hrála skupina Status M. Zde je pár záběrů ze začátku akce, než ještě přišlo.


Lanový park Landštejn je novinkou na České Kanadě. Připravili jsme nízké a vysoké lanové překážky. Pro školy nabízíme specializované adaptační kurzy, tradiční školní výlety i zajímavé cyklokurzy.


Restaurace Penzion Adria v St. Městě pod Landštejnem už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Kemp se nachází v blízkosti Starého města pod Landštejnem (kde je případně možno dokoupit potraviny) a asi 1metrů od koupaliště.


Kemp je velmi dobře dostupný po široké panelové cestě pro všechny druhy motorových vozidel. Hotel Landštejnský dvůr Landštejn Slavonice. Penzion Stáj Návary Návary Staré město pod Landštejnem , Návary. Chalupa Pod Vrchama:) Přehrada Pařížov. Ubytování s restaurací v České Kanadě v nových apartmánech a ve čtyřlůžkových a dvoulůžkových chatkách.


Staré Město pod Landštejnem Jihočeský kraj Rychlá rezervace. Koupání v přírodě Severovýchodně od Starého Města pod Landštejnem , v přírodě za městem, se nachází přírodní koupaliště. Prostředí je velmi příjemné.


Parkování nedaleko koupaliště. Penzion Adria, Stare Mesto pod LandstejneZobrazte recenze zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Penzion Adria, které se v Stare Mesto pod Landstejnem umístilo jako 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky