úterý 19. prosince 2017

Silikonový fasádní nátěr

Vynikající renovační barva starých soudržných a nosných silikonových, silikátových, disperzních nebo minerálních nátěrů a pastovitých omítek, apod. Požadavky před aplikací Všeobecné požadavky pro podklad. Vhodnými podklady jsou dle platných norem a postupů zhotovené vápenocementové, cementové, polymercementové malty a omítky. Vyzkoušejte a rovnou objednejte u Vámi vybraného prodejce. Fasádní nátěr se obsahující silikonovou disperzi připravený k přímému použití se systémovou penetrací weberpodklad silikon G500.


Vysoce paropropustný silikonový nátěr. Fasádní barvy a omítky PRIMALEX: Primalex MALVENA akrylát. Primalex MALVENA je fasádní vysoce kvalitní čistě akrylátová barva s výbornou kryvostí, vysokou bělostí (min. BaSO_4) a odolností proti nepříznivým vnějším povětrnostním vlivům (vč. kyselých dešťů). Po zaschnutí je nátěr mrazuvzdorný.


Nový fasádní nátěr Baumit Nanopor barva je univerzální povrchovou úpravou tepelně izolačních i tradičních omítkových systémů. Obzvláště vhodná je pro. Před zpracováním ověřte na zkušební ploše, že rozmíchaný materiál odpovídá zvolenému odstínu.


Ceny za fasádní nátěry jsou orientační, ke každé zakázce přistupujeme individuálně a plně vyhovíme přání zákazníka. Přípravné práce a základní úklid provádíme zdarma. Doporučujeme nechat si vypracovat nezávaznou nabídku zcela zdarma. Po vyměření ploch a domluvě na všech konkrétních okolnostech zakázky Vám co nejdříve pošleme přesnou cenovou nabídku.


Více informací o těchto nadstandardních službách naleznete v ceníku malířských prací a ostatních souvisejících služeb v sekci základní informace, splátky a pojistné události. Popis produktu: Podkladní nátěr na bázi silikonové disperze, koncentrovaný, určený k ředění vodou, po vyschnutí transparentní. FASÁDNÍ NÁTĚR S FOTOKATALYTICKÝM EFEKTEM. Porovnávač Odstraň z porovnání.


Silikonová fasádní barva. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý)recenze. Tekutý silikonový nátěr připravený k přímému použití, ředitelný vodou. Konečná povrchová úprava omítkových systému a kontaktních.


Střešní nátěr je možné použít na polyuretanové pěny, vodou ředitelné nátěry (akrylové), PVC membrány, plechové a betonové střechy a existující nátěry. Výrobce nabízí širokou paletu barevných odstínů. Je vhodný také k přetírání všech typů tenkovrstvých omítek, starších pevných a voděodolných nátěrů nebo tradičních omítek tzv. Fasádní nátěr obsahující silikonovou disperzi, připravený k přímému použití, se systémovou penetrací silikonový podkladní nátěr G500.


Silikonový fasádní nátěr

Bezpříplatkové barvy jsou všechny barvy, kromě barev příplatkových vypsaných níže. Do komentáře v objednávce prosím napište název odstínu. Je určen k úpravě podkladu před prováděním nátěru silikonovou fasádní barvou. Příprava a aplikace: Materiál se před použitím ředí v poměru 1:čistou vodou. Nanáší se malířskou štětkou nebo.


TON silikon kg BIbílá: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Akrylátové (disperzní) fasádní barvy. Nejpoužívanější akrylátové fasádní barvy.


Nátěr je odolnější proti povětrnosti a lépe omyvatelný. Proschlý nátěr je prodyšnější než u rozpouštědlových typů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky