čtvrtek 21. prosince 2017

Překlápěcí hodiny

Překlápěcí hodiny jsou buď hodiny na stůl nebo na stěnu s mechanickým překlápěním číslic. I v digitální době, kdy se hodiny nachází na každém zařízení a především na mobilních telefonech, neztrácí analogové provedení hodin své kouzlo. Kolem hodin se zobrazí bílé ovládací prvky, které slouží ke změně velikosti. Velikost hodin změníte přetažením těchto ovládacích prvků.


Přesunutí nebo odstranění hodin.

Na ploše klepněte na hodiny a podržte je. Tyto stylové překlápěcí nebo také flipové hodiny fungují na stejném principu jako staré nádražní hodiny a informační tabule. Nyní může tento jedinečný přístroj zdobit i Váš stůl. Retro překlápěcí hodiny , které potěší (nejen) každého milovníka letadel.


Tyto unikátní hodiny se mohou stát jedinečným designovým prvkem Vaší domácnosti či kancelářského stolu. Moderní stylové hodiny JVD HF18. Hodiny se vyrábějí v tmavě zelené barvě.

Stylové nástěnné překlápěcí hodiny od značky JV které znáte z úřadů a škol, nyní mohou doplnit i Váš interiér. Nejvyšší čas vrátit se ke klasice. Vyberte si retro hodiny podle svých představ - nástěnné, stolní, plechové nebo dřevěné.


Retro hodiny vás přenesou do starých dobrých časů, kdy se ještě nikam nespěchalo. Vybírejte ze stovek produktů na jednom místě - na FAVI. Praktické, bez vrtání a věšení na zeď, navíc vždycky po ruce - takové jsou oblíbené stolní hodiny a budíky. Které si zamilujete vy?


Stolní hodiny z dílny značky Karlsson jsou jako stvořené pro lidi, kteří se rychle nudí. Překlápěcí stolní retro hodiny , které se stanou jedinečným doplňkem Vaší domácnosti či kanceláře. Jejich pouzdro je vyrobené z kvalitní broušené oceli, které se hodí do každého interiéru. Hodnocení produktu: 1 ().


Dostupné na objednávku u výrobce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Doba dodání je cca jeden týden. Nástěnné hodiny na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Svým jednoduchým vizuálním stylem mě dostávají překlápěcí hodiny. Pokud alespoň z části sdílíte moje nadšení, můžete si stáhnout spořič, který přesně takhle vypadá. Je k dispozici verze pro Windows i Mac OS X. Kdyby všechno selhalo, zde je link na původní stránku.


Vzácně vídané,sběratelsky zajímavé hodiny Pragotron. Kartičky s čísly jsou všechny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky