čtvrtek 21. prosince 2017

Jar na nádobí bezpečnostní list

Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy 6. Medium, jar - list z internetu, Retigo-active cleaner, Drana - list paní učitelka chemie :-). Mycí prostředek na nádobí s patentovanou technologií, výborný na odstraňování mastnoty, jemný k rukám, ekologický. Prostředek na mytí nádobí Jar Lemon má takové čisticí účinky, kterým můžete vždy důvěřovat. Lena je mycí prostředek na nádobí s mírným přídavkem ovocného parfému, který příjemně osvěžuje mycí lázeň.


A samozřejmě pokud možno eliminujeme všechny nebezpečné vlivy chemikálií. Ať už je to prostředek na nádobí , nebo na praní prádla. Možná jste také slyšeli, že je JAR toxický. Cif Lemon přípravek na mytí nádobí.


CLEAMEN 1vosk metalický. Cleamen 1vosk metalický ONE. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží. Neslučitelné materiály nepoužitelný.


Bezpečnostní listy HC produktů. Nebezpečné produkty rozkladu Žádné při normálním použití. ODDÍL 11: Toxikologické informace 11. Informace o toxikologických účincích 11.


Opatření pro bezpečné zacházení Opatření pro bezpečné zacházení : Zamezte styku s očima. Používejte požadované osobní ochranné prostředky. Chemická stabilita Za běžných podmínek stálé.


Možnost nebezpečných reakcí Viz část 10. Jar na mytí nádobí = klasika na českém trhu. Výborná odmašťovací schopnost a malá spotřeba tohoto mycího prostředku zajistí Vaši spokojenost při mytí nádobí.


Nové složení příznivě působí na pokožku (dermatologicky testováno). Nekompromisní k mastnotě, ale šetrný k Vašim rukám. Jar je vyjímečný v odstraňování mastnoty i ve studené vodě. Efektivní, ekonomický a šetrný k pokožce rukou.


Bohatá pěna vydrží a účinkuje velmi dlouho. Jar má čisticí účinky, na které se při mytí nádobí můžete vždy spolehnout. Vydrží 3x déle, než očekáváte. Každá kapka umyje spoustu mastného nádobí , takže pomáhá ušetřit. Jaru si s mastnotou snadno poradí.


Jar - prostředek na mytí nádobí - Citron, 9ml Popis produktu. CLP JAR Sensitive PROFI. Tradiční prostředek na mytí nádobí , koncentrovaný. Odstraňuje mastnotu i ve studené vodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky