čtvrtek 14. prosince 2017

Pečící pánev eta recepty

Jako poslední součást této recenze pánví ETA je elektrická víceúčelová pečicí pánev ETA Piesta. Smaltovaná nádoba je vybavena nepřilnavým povrchem Nano Ceramic a zesíleným dnem, které rovnoměrně vede teplo. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření. Zdravě, chutně a úsporně!


Elektrické hrnce a pánve ETA vaří a pečou za vás, navíc šetří čas, místo i energii. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů.


Asi nejlepší volbou z této recenze by mohla být elektrická pečicí pánev ETA , která má slušné rozměry, kvalitní povrch, i když zvládne zapékat jen do 2stupňů Celsia. Dobrý den dostaly jsme dárkem víceúčelovou pečící pánev Eta dostaly jsme ji místo remosky která nám přestala fungovat. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Může se tam i péct jako v klasické remosce? Myslím jako maso,koláče,buchty,těstoviny atd?


Zezdola pánve je spirála a nahoře skleněné víko. My jsme si domů koupili pánev z teleshopingu, mají e-shop - je to tahle elektrická pánev. Máme ji asi týdny, stála malinko přes tisícovku a vaří se v ní výborně - nic se mi zatím nepodařilo připálit (a to jsem na to expert :-)) a zeleninka s rybou byla ukázková.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Doma jsem pánev vybalil, vypláchl dal trochu oleje a chtěl jsem si osmažit bramboráček, ale ejhle na stupeň, kde byla deklarována v návodě teplota 2°C jsem těsto je ohříval nikoliv smažil (opékal) pánev vteřin byla zapnutá a pak minutu 45. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Protože je pečicích multifunkčních pánví na trhu hodně, vybrali jsme dvě klasiky s horním ohřevem a jednu se spodním.


Koupili jsme kuřecí stehna, pečicí pánev nachystali dle návodu na první akci, kuře okořenili, podlili asi 1ml vody a na ně usadili kousek másla. Pak jsme je nechali péct a. Tak bych ráda věděla co a jak se dá v pečící pánvi připravit. Jde mi o to, jestli v tom jdou dělat zapečené věci a jestli upeču i nějaký sladký věci ( perník a tak ). Abych tu pánev neměla spíše na chytání prachu, než na vaření. Tradiční český elektrický pečící hrnec umí nejen péci a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat. Připravíte v ní všechny druhy masa, zeleninu.


Tématické fráze: elektrická pečící pánev recepty elektricka panev recepty grilovací pánev recepty pečící pánev recepty recepty pro elektrickou pánev pálivé recepty elektrická keramická pánev recepty recepty pečící pánev recepty na elektrickou panev recepty pro pečící pánev pánev keramická vok pečící panev eta. Dozvěděla jsem se o remosce z povídání maminky a tuhle pečící pánev jsem viděla u kamarádky a okamžitě si mě získala a já si ji koupila. Vyberte si některou námi nabízenou pečící pánev se skvělými vlastnostmi a dlouhou životností.


Můžete zvolit pečící pánev Eta , oblíbené Bravosky ( pečící pánve od firmy Bravo), nebo si Vás získá originální Remoska. Vařte, pečte a zapékejte rychle bez zapínání sporáku a trouby jen s použitím nové remosky. Pečící pánve) Hodnocení produktu: (recenzí) Víceúčelová elektrická pánev ETA Festa umožňuje rychlou a zdravou přípravu pokrmů bez použití tuků. Vhodná na pečení, smažení, dušení i zapékaní. Pečící pánev má víceúčelové využití - vhodná na pečení, smažení, zapékání, vaření apod.


Díky skleněnému víku s nerezovým rámečkem máte vždy vizuální kontrolu nad přípravou pokrmu. Speciální nepřilanavý povrch pánve brání přichytávání připravovaných pokrmů, což zajišťující jednoduché a rychlé čištění. Rovnoměrný převod tepla po celé. Elektrická pánev s příkonem 3W, objem l, materiál hrnce nepřilnavý, Ochrana proti přehřátí, nastavitelná teplota NE, napařovač pro ohřev zeleniny NE, vhodné pro myčky NE ETA Pečenka MINIElektr. Domácí pekárna - recepty na každý den.


Navíc díky nepřilnavému povrchu umožňuje přípravu i bez použití tuků a přispívá tak k zdravější úpravě pokrmů. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky