čtvrtek 21. prosince 2017

Retro konvice

Retro rychlovarné konvice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ETA, Concept, Tefal a dalších. Konvice v retro stylu - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Rychlovarné konvice ) Hodnocení produktu: (recenzí).

Po dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne, částečky vodního kamene se zachytí do vyímatelného a omyvatelného filtru ve výlevce. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Přizpůsobte si vzhled vaší kuchyně zpět do šedesátých, sedmdesátých či devadesátých let díky retro spotřebičům a retro dekoracím.


Designéři nabízejí mimo rozličné materiály a zdobení také mnoho tvarů konvic. Kvůli spotřebě se za poslední léta změnil tvar konvic. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.

Stačí kliknout na FAVI. Konvice je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, lakované do červené barvy. Detail produktu Do obchodu. Kč Červená rychlovarná konvice SMEG.


Kč KitchenAid Artisan rychlovarná konvice l, krá. K této slavnostní příležitosti jsme vytvořili stylovou retro kolekci ETA STORIO. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli.


Druhý a devátý nápad na sváteční dny. Cookrate Czech - Duration: 11:01. Tyto konvice mají zároveň velkou výhodu v bytelnosti. Ty dnešní jsou většinou mnohem subtilnější. Na druhou stranu retro konvice nedisponují tolika funkcemi a jejich pořizovací cena je kvůli použitým materiálům vyšší.


Zajímavostí této konvice je, že je bezdrátová. Tato konvice má hezký retro design, který se ve vaší kuchyni rozhodne neztratí. Její hmotnost je kg.


Kromě klasického designu teď hodně letí tzv. Tento tvar je skvělý v tom, že se dá lépe využít i rozložit. Konvice na čaj nebo konvice na kávu z mnoha e-shopů vybírejte chytře podle ceny parametrů.


Dotvořte svou kuchyni stylovou rychlovarnou konvicí, která jí dodá originalitu.

Porcelánová konvice na čaj Cilio v elegantním bílém provedení. Jednoduchý a přesto vzhledný design konvice se hodí do každě, ať už moderní, nebo retro kuchyně. Konvice má objem litru, který s přehledem vystačí na čajové šálky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky