středa 27. prosince 2017

Pračka whirlpool porucha f02

Get Whirlpool Spare Parts. Replacement Whirlpool Spare Parts. Chybové kódy práčky Whirlpool , ľahko nájdeme príčinu poruchy a práčku opravíme. Ak bude potrebná odborná pomoc, poradíme.


Seznam chybových kódů praček Whirlpool. FPorucha signálu tachogenerátoru. Spojení mezi ovládacím panelem a tachogenerátorem bylo přerušeno – opravte elektrický obvod mezi řídící deskou motoru a Tachova měničem. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Zrovna když potřebujete nutně prát, pračka se naštve a řekne: F12.


No, většinou ji ukecám přepnutím do módu čerpání, ale taky ne vždycky. Někde jsem našla, že je to porucha topného tělesa. Najčastejšie poruchy práčky Whirlpool (podobný postup však môže fungovať aj pri iných značkách) vieme vyriešiť často aj sami, nezabúdajte však, že sa jedná o elektrospotrebič a zasahovať do elektrického okruhu či pracovať so spotrebičom pod napätím by mal len odborník – elektrikár s platnou vyhláškou! Voda sa nepodarilo časová.


Ak odtok dlhšie ako osem minút, sú vodné ventily vypne a Fchybový kód sa zobrazí. F Chyby signalizované pračkou. Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou.


Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. S Whirlpool poznáte rozdiel. Ak chcete odstrániť príčinu, ktorá spôsobila chybu Fna podložke Indesit, je potrebné vykonať postupné vyhľadávanie tejto príčiny.


Porucha pružné podložky v tachogenerátorem – namontujte podložku na své místo. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Práčky značiek Whirlpool , Bosch, Beko či Electrolux fungujú ako autá s palubným počítačom.


Zobrazenie chybového kódu automaticky znamená poruchu, resp. Tieto chybové kódy sú popísané zvyčajne aj v manuáloch, ktoré sú k práčke pribalené. Ako väčšina ľudí, zrejme aj. Dobrý den, na stránkách zn Whirpool jsem našel přiložený text ale přímo typ Vaší pračky jsem tam neobjevil. Zkontrolujte, minimální výšku odpadní hadice a že potrubí není blokováno.


F- Extrémně vysoká hladina vody. Zavřete dveře pevně na pozici hodin. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii.


Stáhněte si zdarma příručku k pračce, myčce, mikrovlnné troubě a dalším spotřebičům Whirlpool. V příručkách najdete všechny důležité informace. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky