pátek 8. prosince 2017

Tlaková láhev dusík

Tlaková láhev dusík

Naplněná láhev - 4mdusik 99. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Součástí dodávky je ochranný klobouček. Nová tlaková lahev DUSÍK 4. Sestava vyhovuje směrnici TPED pro tlaková zařízení.


Vhodné na víno, technické účely a. Lahev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem W24. Je to 20L láhev , která se plní na 2BAR a má všechny parametry pro prodej v EU. Rozsah funkčních teplot je -40°C až 60°C. Láhve jsou určeny pro všechny plyny běžně dostupné na našem trhu.


Popis: Bezešvá ocelová tlaková lahev s náplní dusíku (N2). ARGON, KYSLÍK, DUSÍK , HELIUM atd. Hmotnost plné lahve cca 21kg.


Tlaková láhev dusík

Popis: prodám prázdnou nebo po dohodě plnou láhev dusíku ,je to litrová a 3barrova tlaková láhev kterou mohu naplnit dusíkem 2barr,dále mám i kyslíkové a od acetynu nebo i jiné vaše lahve mohu naplnit. Můžete je nechat naplnit kdekoliv po celé Evropské unii, protože mají znak ¶ tedy pi v. Vodní hasicí přístroj 9l se používá. Hasí pevné organické látky, jako je dřevo, papír, seno, sláma, textil atd.


Klasika mezi hasicími přístroji. Plynová tlaková láhev DUSÍK N litrů, 1Bar plná m závit W22 s víčkem. Tlaková lahev plná Dusík 8l. Láhev je opatřena ochranným cylindrem.


Vyhovuje směrnici TPED pro tlaková zařízení, tlaková zkouška je let. Rozpětí pracovních teplot -40°C až 60°C. Lahev je opatřena lahvovým ventilem se závitem W2s pojistkou chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku. V případě, že lahev delší čas nevyměníte, musíme provést novou zkoušku.


Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku vlivem teploty. U repasované lahve je perioda mezi zkouškami let, u nové lahve je tlakovka platná let a další tři cykly se dělá na let, pokud tlakový komisař nerozhodne jinak. Nabízíme k odprodeji hasičské autonomní dýchací přístroje SATURN S obličejová ochranná plynová maska CM- zádový nosič, tlaková láhev , plicní automatika. Masku lze též využít samostatně s příslušným filtrem.


Helium je netoxické, bezbarvé, nehořlavé a bez zápachu. Lze používat jako ochranný plyn při svařování. Užitečný jako stopovací plyn při ověřování netěsností.


Přístroje jsou vhodné pro využití v zamořeném prostředí, uživatel využívá izolovaně vzduc. Nabízí využití v zábavním průmyslu – nafukování balónků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky