pondělí 11. prosince 2017

Magnetický nabíjecí micro usb kabel

Magnetický nabíjecí micro usb kabel

Datový a nabíjecí kabel pro zařízení s micro USB konektorem. Micro USB konektor zůstává v zařízení a kabel se k němu přichytává magneticky. Na konektoru je zelená indikační.


Jednoduše nabíjejte nebo přenášejte data. Jen přiložíte a magnet. Kabel s odpojitelnou magnetickou koncovkou. Nástavce a nabíjecí stanice jsou. M- Konektor Micro USB - Android (samotná koncovka pro magnetické kabely) Kč (– ) Kč.


A-B nabíjecí a datový kabel 1m, zlatý. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Délka přibližně metr. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na micro USB kabely.


AlzaPower, ROLINE, PremiumCord a dalších. Ontdek het ruime assortiment met kabel s. Geen verzendkosten binnen Nederland en Belgie. Rychlá a snadná manipulace.


Konektor lehce přiblížit k mobilu a pomocí magnetu se propojí. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu Mobile! Micro USB kabel pro napájení mobilního telefonu s magnetickou odjímatelnou koncovkou. Univerzální opletený magnetický kabel s magnetickými koncovkami pro konektory Micro USB , USB -C a lightning. Pre správnu funkciu je nutné mať zapnutý javascript.


Stačí pouze do konektoru zasunout koncovku. Tu je možné v telefonu ponechat po celou dobu jeho používání. Pro nabíjení stačí pouze přiložit kabel. Free Shipping Available.


Looking For Micro Usb Kabel ? Nabíjecí magnetický kabel micro USB - USB TOPK RLine 1m. Prémiový nabíjecí kabel pro připojení vašich zařízení. Nemusíte řešit ani strany, ani nic jiného - o vše se postará magnet. Tento kabel slouží pouze k nabíjení, nikoli k přenosu dat.


Magnetický nabíjecí micro usb kabel

Magnetický nabíjecí USB kabel - barevný. Prosím, použijte minimálně znaky! Indikace na koncovce kabelu pomocí diody, kabel tak snadno najdete i ve tmě.


Zasuňte koncovku do svého zařízení a poté už kdykoliv jen přiložíte kabel ke svému zařízení a magnet už se postará o přesné navedení a spolehlivé spojení. Kvalitní nabíjecí USB kabel s micro nástavcem na klasické telefony s Androidem a další věci co jsou přizpůsobený na micro nástavec. Vyrobeno z kvalitního materiálu.


USB magnetický kabel k prodeji pod tímto odkazem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky