pondělí 18. prosince 2017

Chladnička philco ptb 1182

Jednodvéřová chladnička s mrazícím prostorem je se svými rozměry vhodná do menších prostorů. Ročne spotrebuje iba 1kWh. So svojimi kompaktnými rozmermi sa sa zmestí všade.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. I přes malé rozměry chladnička nabízí i menší mrazáček s objemem l. Vnitřní LED osvětlení v prostoru chladničky zajistí komfort při ukládání potravin. Ročně spotřebuje pouze 1kWh. Aj cez malé rozmery chladnička ponúka aj menší mrazáčik s objemom l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nakúp lacno v pohodlí domova. Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product.


So that your appliance serves you well, please read all the instructions in this user‘s manual. Určitě ji oceníte v prostorách jako je malý byt, chata nebo třeba kancelář. Uvnitř obsahuje malý mrazák, což je také velmi praktické.


Pro přehledné uspořádání potravin nabízí dvě poličky ze skla, malé poličky na dveřích a praktickou přihrádku na zeleninu. Celkový objem chladničky je 1litrů a. Se svými kompaktními rozměry se se vejde všude, ideální je na chatu či chalupu nebo jako. Názov Philco sa stal pre niekoľko generácií spotrebiteľov symbolom kvalitných elektrospotrebičov, predovšetkým práčok.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Single-door refrigerator with freezer, whose dimensions make it suitable for smaller spaces. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zajisté oceníte i možnost změny otevírání dveří.


Dve sklenené police z bezpečnostného skla, zásuvka na zeleninu, poličky vo dverách chladničky. Možnosť otočenia dverí. Více informací o produktu.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve. Chladnička Philco PSL 4biela. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Malá lednice Philco v bílém provedení. Aktuálne akciové letáky a katalógy Planeo elektro vrátane prehľadných náhľadov jednotlivých strán a vyhľadávanie v letákoch a katalógoch Planeo elektro. Disponuje skleněnými policemi,.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky