úterý 26. prosince 2017

Háčky na otopný žebřík

VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA! Dvojitý držák ručníků - na otopný žebřík. Kč Elektrická topná tyč s termostatem Tradeko EL. RK do koupelnových radiátorů je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.


Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena. Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou. Chromovaný háček na otopný koupelnový žebřík. Sklopný sušák pro rovné i vypouklé koupelnové žebříky. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.


Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.


Nový, prostorově nenáročný, elegantní radiátor vhodný pro koupelny, kuchyně, chodby a předsíně. S těmito praktickými háčky můžete pověsit na topení v koupelně nejen ručníky, ale i třeba župan nebo houbu na mytí – vše bude vždy pěkně teplé a suché. Tyto háčky jsou stabilní. Zavěšením na radiátor získáte dodatečné místo na mycí hadříky, utěrky, ručníky. Háček jednoduše zavěsíte a můžete na něj věšet.


Rychle a pohodlně získáte dodateční místo v koupelně pro ručníky. Vyrobeno z pevné látky, udrží i těžké, mokré ručníky. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny?


Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Držáky a háčky do koupelny mnoha tvarů a velikostí.


Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Háčky na koupenová otopná tělesa.


Odnímatelný věšák pro koupelnový radiátor ( žebřík ) 4mm. Až donedávna platilo, že přes koupelnový otopný žebřík lze jedině tak přehodit ručník (který se však nakonec stejně sveze na podlahu) – avšak nyní máte k. Oba doplňky lze na tělese libovolně kombinovat. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák, pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky.


Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Cena produktu Kulaté háčky na radiátory WENKO je aktuálně 17- Kč.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny! Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny. Takové topné těleso totiž v jedné sadě obsahuje jednak samotný topný žebřík , tak i topnou tyč.


Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky