pátek 8. prosince 2017

Kde vyměnit sifonové bombičky

OR KS Hradec Králové, vl. Sifonové bombičky SIFOS gr COplnitelné - ks - pouze plyn - výměna za prázdné. Výzva pro prodejce, kteří nejsou uvedeni v seznamu. Jste-li prodejce, který zde není uveden a nemáte nic proti zveřejnění, prosím kontaktujte obchodní oddělení, je naším zájmem zveřejnit pro zákazníky co nejvíce prodejních míst. Akce výměna bombičky SodaStream nebo LimoBar zdarma PRODLOUŽENA!


Vyměňte si bombičku zdarma a užívejte si osvěžujících nápojů! Registrace do programu výměny zdarma stojí pouhé Kč formou SMS. Krabička ks tradičních sifonových, opakovaně plnitelných, sifonových bombiček s náplní gramů potravinářského oxidu uhličitého COE2Plnění probíhá výměnným systémem, zákazník vyměňuje prázdn. Pokud Vám prodejce nabídne bombičku jiné značky výměnou za Vaši originální bombičku SodaStream, jedná se o neautorizované výměnné místo, které není certifikováno systémem SodaStream a společnost SodaStream neposkytuje žádnou garanci za spolehlivé a bezpečné použití takové neoriginální bombičky a zříká se odpovědnosti za její případné selhání.


CO sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Vítejte v internetovém obchodě firmy SIFOS s. Naleznete zde kompletní sortiment produktů nabízených společností SIFOS. Jak jsem psal, jsou prázdné, plných mám tak 200ks s těmi vím co, sodovka a vzduchovka , ale z těch prázdných mne vůbec nic nenapadá.


Samozřejmě se dají koupit na internetu. V EU jsme jednou z posledních zemí, kde jsou ještě výměnné bombičky akceptovány (dále Slovensko). Sifónové bombičky Kayser (ks) umožní vyrobiť až l perlivej vody. Rozvoz bombičiek, fliaš na základe objednávky v Bratislave deň vopre možnosť.


Použitie na výrobu sódy, s bombičkami na CO2. Sifonová bombička se používá do sifonové láhve na domácí výrobu sodovky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


CO nesplést s jinou náplní do šlehačkové sifonové láhve, to je jiný plyn. Samotné bombičky od vás nikdo neodkoupí, takže při koupi dejte prázdné a požadujte cenu pouze za. Dobrý den,zrušil nám prodejnu kde měnili sifonové bombičky za 20kč za balení.


Nevíte kde bych v Ostravě mohl toto zboží znovu vyměnit ? Používám je k tlakování pivních soudků (30l) a v sobotu mám akci tak at mám rezervu. Stolování Sifonové a šlehačkové lahve Bombičky. Náš TIP: Pokud nechcete po spotřebování plynové náplně čekat, než vy nebo někdo z rodiny dojde vyměnit prázdnou bombičku na nejbližší výměnné místo, pořiďte si druhou.


Tyto bombičky jsou však vratné, takže je můžete příště vyměnit prázdné za plné při ceně zhruba 2Kč za kus. Kde mám sehnat sifonové bombičky ? Výměna bombičky COpro SodaStream. U nás na prodejně v Praze si můžete vyměnit starou bombičku do Sodastreamu za novou. Veškeré bombičky CO(plyn), přístroje a příslušenství Sodastream námi prodávané, pochází z oficiální české distribuce Sodastream pro ČR. No že se vyměnit dají to tušim, protože se prodávají výměnné, ale šlo mi spíš o to kde se dají vyměnit.


Jestli se musí vždycky posílat do toho sifosu, nebo je mění běžně v domácích potřebách. Dřív to bylo jednoduchý. Pamatuju se že je měli v každý ‚samošce‘ u pokladny a prázdný se měnili taky tam. Bombičky jsou opakovaně plnitelné, jejich distribuce proto probíhá výměnným způsobem - zákazník za své prázdné bombičky. Ak niekto takúto službu ponúka, tak sa jedná o spoločnosť, ktorá nie je našim autorizovaným predajcom (čiže nemá originálne, v našich vlastných výrobných závodoch skontrolované, vyčistené, zafóliované a naplnené bombičky SodaStream).


Pozor na podvodníkov a svoje zdravie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky