pátek 15. prosince 2017

Prodám výrobník mlhy

Vše skladem v e-shopu a na prodejnách. Záruka roky a nejlepší služby. Skleněná mísa má průměr cca 35cm, modré částečně průhledné matné sklo. Předmětem prodeje je skleněná mísa s podstavcem, výrobník mlhy ani zdroj není součástí.


Vhodné na náhradní díly, nebo jako dekorace, otvor pro kabel v míse je zalepený silikonem. Krabice a obal z pěnového polystyrenu. Jednou použitý na vyzkoušení.


Výrobník je zcela nový, nevhodný dárek. V ceně je 5l kanystr s tekutinou pro výrobník mlhy. Kč, s dokladem o nákupu a samozřejmě roky záruka, zakoupeno 17.


Prodám - 1BYONE 4W Mini mlhová výroba, malé systém mlhové výroby s kabelem dálkové vazba, tank Kapacitu 3ml. Prodám nepoužitý, jen mnou vyzkoušený mlhovač, výrobník mlhy. Warm-up čas: minuty,Objem palivové nádrže: 0. L,Spray vzdálenost: m. Výkon: 4Watt,Rozměry: (dx š xv) 2mm x 1mm x 1mm.


Nový, nepoužitý, zašlu poštou nebo osobně vyzvednout. Popis: Reproduktory Yorkvile 600W - super basy a čistý zvuk, světla 4x s aktivním čidlem pro pohyb dle hudby. RESUN - Mist maker MM-0 výrobník studené mlhy. Prodám mlhovače ( výrobník mlhy ) Téměř nepoužité.


Každý jel max hodinu. Prodám jako nový automatický výrobník nudlí, velmi málo používaný, kotoučů na různé tvary. Domácí výroba trvá s hnětením minut.


Můžeme ihned vařit nebo usušit. Cena za všechny 900kc PC za jeden cca 700Kč. Prodám výrobník mlhy CHAUVET Hurricane 7v ideálním stavu. V této kategorii najdete množství výrobníků mlhy , které jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí. Stanou se perfektními pomocníky pro profesionální divadelní efekty.


Kromě divadel se hodí na diskotéky a do tanečních klubů, ale i na koncertní pódia a mobilní akce. Zařízení je po servisním zásahu, nový motorek víření, nový kohout a termostat. Třípákový výrobník lehké točené zmrzliny, točeného jogurtu, sorbetta i granity.


S vysokoobjemovým nášlehem, pístovými čerpadly. Mobilní verze na kolečkách s aretací s vyšší produk. Malý párty výrobník umělé mlhy. Výkon topného tělesa 400W, dosah výfuku mlhy cca.


Zabudovaná nádržka na litru s. Jsou zařízení, která díky speciálním náplni dokáží vytvořit efekt v podobě kouře. Fungují na principu zahřátí tělesa. Prodam výrobník mlhy beams s500.


Zcela funkční staci zapnou do el. Moznost pouzit do auta pomoci menice napeti. Prodám Wormout Gel - velmi bezpečný a zároveň nejúčinnější odčervovací přípravek proti všem druhům střevních parazitů. Panacur pro hospodářská zvířata je Wormout Gel vyvinut speciálně pro ptáky a má určeno p. Super výkoný , asi nejsilnější na trhu.


Ovládání před dálkový kabelový nebo bezdrátový ovladač , doba žhavení max 3min. Opravdu levné mlžení, stačí jen přístroj a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky