pátek 22. listopadu 2019

Multifunkční mikrovlnná trouba vestavná

Multifunkční mikrovlnná trouba patří mezi běžné domácí spotřebiče. Hlučnost se u ní pohybuje okolo hodnoty dB, což odpovídá hlasitosti televizoru či normálního hovoru. Tichá mikrovlnná trouba by měla mít hlučnost okolo dB, kterou můžeme přirovnat k běžnému šumu v domácnosti.


S přípravou pokrmů si poradí od začátku do konce, ale přitom má příjemně jednoduché ovládání. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. V troubách s funkcí grilu navíc snadno připravíte i celý pokrm. Mikrovlnné trouby AEG jsou ideální pro rychlý ohřev jídla i rozmrazování potravin.


Naše mikrovlnná trouba představuje rychlý a snadný způsob vaření většiny vašich oblíbených jídel. Whirlpool W Collection WMD2IXL disponuje 5-palcovým barevným displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání jídel do křupava. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře.


Multifunkční mikrovlnná trouba vestavná

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Vestavné mikrovlnné trouby od Whirlpool. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Mikrovlnná trouba patří ke standardnímu vybavení snad už každé kuchyně. Mnoho lidí si život bez ní nedokáže představit. Pro někoho je to pomocník, pro jiného nebezpečný spotřebič, který ozáří jídlo a tím může způsobit řadu nemocí.


Pravdou je, že urychluje přípravu jídla, zejména ohřívání nebo. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Velká multifunkční vestavná trouba Philco model POD12IFO nabízí dvojí pečení pomocí Duo zóny.


Díky, této funkci je trouba rozdělena na dva pečící prostory pro přípravu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Multifunkční mikrovlnná trouba vestavná

Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Je vybavena programy vč. D horkého vzduchu, nebo funcí velkoplošného grilu, který je ideální pro přípravu steaků, klobás, nebo toastů. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


Trouba je vybavena speciálními zamačkávacími knoflíky a digitálními programovatelnými hodinami s dotekovým ovládáním. Dětský bezpečnostní zámek ovládání. Možnost regulace teploty od 50°C do 275°C. Programování doby pečení. Mikrovlnný ohřev, zapékání Crisp, vaření pomocí páry, gril, rozmrazování.


WHIRLPOOL WMW2IXL vestavná mikrovlnná trouba. S výkonem mikrovlnné trouby 900. Je určena na horkovzdušné pečení, zapékání Crisp, grilování, rozmrazování a mikrovlnný ohřev a jejich kombinace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky