úterý 19. listopadu 2019

Záložky do knížky

Záložky do knížky

Prozkoumejte nástěnku „ ZÁLOŽKY DO KNIHY“ uživatele pavlinavin na Pinterestu. Použijte některou kresbu vašich dětí pro výrobu záložky do jejich knížky pohádek. Pokud vyrábíte najednou více papírových záložek, ušetříte peníze i životní prostředí, pokud je zalaminujete spolu. Ponechte mezi nimi rozestupy asi cm.


Zajistěte je na místě kapičkou čirého lepidla a zatavte je všechny najednou. Vyrobte si s dětmi jednoduché papírové záložky do rohu knížky. Pobavíte se při společném vyrábění a navíc si vyrobíte něco užitečného!


A věřte, že zvýšíte zájem dítěte o knížky a čtení, když bude mít v knížce záložku, kterou si samo vyrobilo! Naučte se s námi skládat rohovou záložku do knížky , kterou si můžete podle libosti ozdobit. Na základ záložky potřebujete pouze libovolně velký čtvercový papír (pokud budete na ozdobení používat naše šablony pastýře a ovečky, zvolte rozměr 9xcm) a návod na skládání (viz také obrázek dole pod textem). Jak již můžete vyčíst z popisku videa, toto video je zaměřené na výrobu záložek. Máme pro vás tři typy na originální záložky , tak se nezapomeňte podívat na v. Magnetické záložky do knížky.


Záložky do knížky

Rozmanité designy pro kamarádku či maminku, vtipné hlášky pro muže. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Použité minerály: šedý jaspis, hematit, jaspis s příměsí mušloviny a křišťálové praskané sklo. Pozrite si ďalšie nápady na tému Darčeky, Nápady a Kreatívne. Záložky do knížek, Náramky ALLA.


Corner bookmark with lilac and fuchsia flowers and leaves. This bookmark is made of felt, a thick felt. Every detail is hand cut and hand sewn. Jak udělat záložku do knížky z papíru. Klikněte na obrázek a pojďte se podívat na pár ukázek pro inspiraci.


Záložky do knížky

Praktická záložka do knížky s motýlkem, který ve tmě svítí. Skvělý dárek pro každého. Potisk je stálobarevný, do knížky se neotiskává.


Aby ste nezabudli, kde budete v čítaní pokračovať, vyrobte si nápadité záložky do knižiek. Srdce, jako symbol lásky, ještě více podtrhne význam této záložky. Tuto elegantní záložku do knížky doporučujeme zejména jako dárek pro. Abyste nezapomněli, kde budete ve čtení pokračovat, vyrobte si nápadité záložky do knížek.


A možno práve tieto záložky vzbudia u detí záujem o knižky a čítanie, len aby ich mohli použiť a založiť si ich do knižky. Vždycky mě bavily knížky. Dostávala jsem jich hodně pod stromeček už jako dítě a koncem ledna jsem neměla co číst. Přelouskala jsem kdeco, ale mezi mé oblíbené patří Příhody z černého kufříku, které napsal Archibald Joseph Cronin a Saturnin Zdeňka Jirotky, který soupeří o prvenství s tvorbou Vlastimila Vondrušky. Sep Urobte si jesenné záložky do knižiek, nech je čítanie pre deti zábavnejšie :) Po prečítaní dobrej knižky sa môžete inšpirovať množstvom jesenných aktivít.


Dřevěná záložka do knížky v podobě roztomilé berušky. Objednejte si kusu, Rok záruka. Kč Váš nákupní košík je prá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky