čtvrtek 28. listopadu 2019

Spa lednice

The non-smoking hotel offers comfortable accommodation and thanks to the own unique iodobromine spring water provides therapeutic spa treatments at the highest level. Lednice - lázně v zahradě Evropy. It features a spa area and offers free Wi-Fi.


Some of the spacious and modern rooms at the property are air-conditioned. They feature cable TV, a seating.

Pokoje jsou vybaveny moderním designovým nábytkem a poskytuje tak hostům veškerý komfort a pohodlí. Disponují také vlastním sociálním zařízením, LCD televizí, minibarem, županem, WiFi připojením, klimatizací, balkónem a bezpečnostní schránkou. Zvýhodněný mimovíkendový pobyt zahrnuje vstupní lékařskou konzultaci, na základě které absolvujete léčebných procedur, neomezený vstup do bazénu s léčivou jodovou moř.


Nearby points of interest include a minaret and a castle. Latest starting price for this hotel). It uses a natural treatment resource, iodine-bromine water, mainly for the treatment of the muscular system.


The barrier-free access is secured to all parts of the building.

A beautiful spa environment, friendly staff and the beneficial effects of mineral water will surely satisfy even more demanding clientele. Unique iodine-bromine water. Medicinal, preventive, regenerative. Perla Spa is a modern rehabilitation facility in close to the castle garden and provides comprehensive treatment and rehabilitation services by using the effects of natural iodine-bromine mineral water, which also has beneficial effects on the musculoskeletal and circulatory systems, neurological diseases, and also for gynecological problems and post-burnconditions.


Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. The hotel is located close to the castle park and offers comfortable accommodation in spacious rooms, suites, and the luxury Duke Suite to please even the most demanding customers. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Same or lower price guaranteed. Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál. SPA RESORT LEDNICE , to jsou skvělé služby na skvělém místě! Resort nabízí komfortní ubytování ve prostorných pokojích, apartmá a luxusním Knížecím apartmá.


I ten nejnáročnější klient. Krom okolí, zámku a areálu budete unesení z lázeňských koupelí, masáží a cvičení. The both residences were property of the only noble stock, the Liechtensteins.

Pro lázeňský nebo wellness pobyt je zásadní kvalitní a. Hotel má vlastní uzavřené parkoviště. Atmosféra Jižní Moravy Vás jistě okouzlí. Full information: rated 8. Není to mnoho, ale lepší než nic, že? Koupele, masáž, zábal, neomezený vstup do bazénu a vstup do privátní infrasauny s ochlazovnou.


Nezapomeňte se projít po romantickém okolí lázní. Enjoy free breakfast, free WiFi, and free parking. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky