pátek 22. listopadu 2019

Myčka aeg chyba 10

Myčka AEG hlásí chybu ikidouš , 24. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: myčka aeg chyba i10. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Mycka nadobi aeg chyba 10.


Nalezeno: 1produktů. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Volně stojící myčka AEG obstála v dTestu.


Spotřebitelský magazín dTest uskutečnil velké testování myček nádobí. Zkoušeli jsme tedy vyčistit hadici ale nikde nebyla žádná nečistota a ikdyž jsme tam nalili cca 3-4litry vody a spustili program, myčka bez problémů vodu vyčerpá ale potom. Odšroubujte napouštěcí hadici z kohoutu a zkontrolujte, zda jím přitéká dostatek vody. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody. Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty.


Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2. Free Shipping Available. Podobné fráze na Sleviste. AEG mycka, po zapnutí tak minuty hučí, následně se rozpípá a ukazuje. Již jednou byla na opravě, bohužel po dvou měsících se to opakuje, potřebuji opravu doma a vyzkoušení zda myčka funguje.


Interiér vyspělé myčky AEG lze přizpůsobit vašim potřebám. Díky jedinečným skládacím policím a výškově nastavitelnému koši můžete ukládat nádobí. Máme myčku AEG Electrolux, a od včera nám hlási chybu - na displayi bliká: ,30.


Podľa návodu to znamená, že sa aktivovala ochrana proti vytečeniu vody a vraj máme zavolať niekoho zo servisu. Lenže podľa návodu by v takom prípade myčka zastala ešte pred vypúšťaním vody, čo u nás ale nebolo, myčka vodu vypustila tak ako. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu. Pri registrácii nastala chyba Krstné meno Toto. Systém autodiagnostiky stroje informuje uživatele o výskytu poruchy. Po rozluštění kódu zjistíte, kde hledat příčinu poruchy. Není-li porucha závažná, můžete to opravit sami nebo zavolat specialistovi.


Umožňuje mýt až sad. Jedná se o myčku koupenou před lety - AEG - (v tuto chvíli nevím další technické údaje, neboť nejsem doma). První případ minulý pátek, je pravda, že v pátek jsme měli problém s vodou, tak nevím, zda přes den tekla voda a tím. Máme Myčku nádobí AEG FCELEBRATION. Po zapnutí se rozjede čerpadlo na vypouštění vody,ale po pár sekundách se na displeji zobrazí i30.


Manželce se při mití uvolnilo plastové kolečko,které je umístěno uprostřed na horní části myčky. Nevím jestli to nemá nějak nesouvisí. I když má myčka programů třeba dvacet, nejdůležitější jsou pro vás ty, které budete používat nejčastěji.


Prozkoumejte, kolik vody a energie myčka spotřebuje při programech pro každodenní mytí, a také v úsporném režimu. Spotřeba vody se pohybuje nejčastěji od –litrů na jedno mytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky