středa 27. listopadu 2019

Svačinový box s přepážkou

Pro vaší svačinu či oběd máme velký výběr kvalitních krabiček a svačinových boxů z eko plastu, nerezu či skla v různých velikostech, barvách a motivech. Svačinové boxy jsou ideální pro děti do školy, výlety nebo do práce. Svačinový box Beckmann s obrázkem baleríny je bez BPA a má vyjímatelnou přepážkou. Je ideální do školy na svačinku i na výlety s rodiči.


Zavírání je s těsněním, čtyřstranné a. Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Praktický svačinový box je uvnitř vybavený plastovou přepážkou , díky které můžete oddělit jednotlivé potraviny od sebe. Víko je opatřeno spolehlivým silikonovým těsněním. Box má několik vrstev aby vaše svačina mohla být bohatá a pestrá. Nezanedbávejte pravidelný přísun potravin a mějte svou svačinku vždy při sobě.


Vybírejte si Boxy na svačinu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na cesty, do práce i do školy, tento svačinový box bude Vaším věrným zero waste společníkem. Cestovní plastový svačinový box s vidličkou a nožem.

V boxu se nachází speciální přihrádka, kterou lze snadno vyjmout. Výrobky z… 1Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Zaručuje bezpečné a hygienické uložení svačiny školáků.


Dva motivy : Banán… -. Dětské svačinové boxy U nás na Bonami naleznete více než dětských svačinových boxů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kde všude využijete svačinový box ZDRAVÁ SVÁČA Chystáte dětem svačiny? Pak nenajdete obal, do kterého je dáte rychleji, zdravěji a bez produkování zbytečných odpadů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jednotlivé kousky svačinky zůstanou v boxu i př. Krabička na svačinu do školy s plameňákem ochrání vaši svačinu do školy v neporušeném a nepomačkaném stavu.


Box na svačinu Plameňák V poslední době se staly svačinové boxy oblíbenou součástí každého školáka. Krabička na přestávkovou svačinku vyroben ze zdravotně nezávadného materiálubezpečnostní zaklapávací uzávěrvždy uchová svačinku hygienicky oddělenou od ostatních školních pomůceks oddělující vnitřní přepážkou Údržba: potravinové boxy se myjí standardními mycími prostředky na nádobí. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Kč 1Kč Obědový box Rex London Liam T. Detail produktu Do obchodu. Přečtěte si více informací.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Skip hop, LEGO LICENCE, LEGO a dalších. Zboží máme zarezervované v našem partnerském skladu v jiné zemi EU. Po nezbytném převozu (4-dny) na náš sklad ho odešleme bez dalšího prodlení. Světle růžová - plastová krabička na svačinu s přepážkou značky Ylvi and the Minimoomis.


Spodní část boxu je rozdělena přepážkou a obsahuje box na jogurt, horní část je vybavena vlastním víkem, aby při zavírání boxu nedošlo k vysypání potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky