pátek 15. listopadu 2019

Řeznické stroje bazar

Vakuová balička VacuMIT stolní. Balička vakuová Vacumit. Bazar řeznických potřeb nav-right.


Míchačky, nastřikovačky Narážky, nářezáky, b. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Stroje - Řeznické stroje bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Desky, nože, kroužky do řezaček Trubky nerezové k narážkám Formy, přepravky Váhy, konzervovače, klipsovačky Stoly, dřezy, nádoby, vozíky Ledn. Ostatní - Prodám řeznické bazar. Prodám novou profesionální pístovou narážku Dadaux PHX40.

Narážka i příslušenství je zhotoveno z potravinářské oceli kromě pístu včetně pístu. Součástí stroje jsou i narážecí ner. PRODEJ ŘEZNICKÝCH STROJŮ. Nabízíme SERVIS řeznických strojů.


Na všechny námi dodané stroje zajišťujeme záruční a pozáruční servis. Servisní práce provádíme i na strojích které jsme nedodali, nejsme limitováni výrobcem. Hledáte kompletní nabídku na řeznické stroje ? Nenajdete jiný obchod se vším, co potřebujete pro zabijačku, gastro zařízení, ale i do Vaší kuchyně.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řeznické. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa.


Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších doplňků pro jateční, bourárenské a výrobní provozy. Vybavení řeznické výrobny. Nářezovýstroj automat BIZERBA a BERKEL automat-nahradí pracovní sílu. Narážka hydraulická litrů.


Profesionální stolní mlýnek na maso. Nabídka NOVÝCH řeznických strojů.

Všechny bazarové stroje jsou po precizní prohlídce a servisu našimi odborníky. Vyměnili jsme všechny části a komponenty, které jsme při prohlídce vyhodnotili jako opotřebené nebo vadné. Po servisu vždy důsledně testujeme všechny funkce bazarových strojů, abychom se ujistili, že vše funguje na 1. Naší hlavní činností je nákup a prodej použitých obráběcích strojů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii - strana 255. Sekce Potravinářské stroje - bazar strojů - řádková inzerce. Podat inzerát bez registrace.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Kupujte výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky