pondělí 25. listopadu 2019

Mytí interiéru aut praha

Mytí a čištění auta parou v Praze. Hloubkové čištění, dezinfekce - interiéru auta. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru.


Detailingové čištění auta. Vážený přátelé, Chceme Vám oznámit že naše automyčka ZELENÝ SLON má novou provozovnu, která je umístěna na stejné adrese ul. Vrchlického 2 Praha Košíře, jenom o metrů dál ve dvorním traktu a navedou Vás šipky které jsou namalovány na asfaltu a ukazují cestu k nám. V případě, že na Vašem látkovém nebo koženém sedadle v autě pozorujete měnící se strukturu potahu, popraskané a odřené plochy, různá zbarvení a jiný nežádoucí stav, pomůžeme Vám.


Ruční automyčka Hostivař. Interiér vozidla vyžaduje pravidelnou péči. Pokud je delší dobu používán a není pravidelně.


Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění. Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR. Více infomací o službách a cenách naleznete v našem ceníku. Vaše jediné Plusové čištění interiérů aut v Praze! Dokonalé čištění a tepování vašeho vozu.


TIP: Exkluzivně čistý vůz i zvenku, vám zajistí programy ručního mytí kombinované s čištěním interiéru. Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí. Používáme výhradně moderní. Mytí Šmakal - Staráme se o interiéry a exteriéry.


Precizní ruční mytí bez kompromisů. Prémiová nabídka včetně leštění a renovace laku! Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě. Komplexní mokré a suché programy. Využijte našich služeb v oblasti mytí a čištění interiéru aut v Pardubicích.


Dopřejte svému automobilu tu nejlepší péči. Vyberte si program, který Vám vyhovuje a pak už stačí jen zavolat a domluvit si termín čištění. Ceník najdete také zde ve ve formátu PDF.


Níže uvedené ceny jsou bez DPH. Našim klientům nabízíme širokou škálu mycích programů. V rámci prevence můžete využít novou službu - dezinfekci interiéru vozu ozónováním!


Pobočka Praha - Budějovická. K detailovému luxování interiéru a zavazadlového prostoru auta používáme speciální technologie a osvědčené postupy, přivedené praxí k naprosté dokonalosti. Vnitřek auta dokonale zbavíme všech nečistot, které lze vysát, a vám se tak v autě bude opět zcela volně dýchat. Mytí vozidel Novinka: Ozonové čištění klimatizace Provádíme čištění autoklimatizací generátorem Ozone. Nedáme žádnou šanci bakteriím, plísním a virům ve vašem autě.


Vyčistíme, umyjeme, ale i vydezinfikujeme. Ke každému kompletnímu čištění vosk zdarma. Nejkvalitnější péče pro Váš automobil – ruční mytí v centru Prahy.


Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s nabízenými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky