úterý 5. listopadu 2019

Prodám mlýnek na maso 32

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů mlýnek na maso. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Profesionální řeznický mlýnek na maso (řeznický vlček) je určen pro vysokou zátěž, silný a zárověň bezpečný.


Celkové nerezové provedení kvalitně zpracované z velice kvalitních materiálu což je důležité pro dobré mletí masa. Velkou výhodou tohoto stroje je profi utahovací hlava. Jednoduché odjímaní krajecího ustrojí od motoru což velice usnadnůje práci a. Mlýnek na maso KENWOOD MG5nerez.


Do kupovaného mletého masa nikdy nevidíte a nevíte tak, co vše je v něm obsaženo. Vždy je tak lepší si mleté maso připravit z čerstvého masa doma, kde přesně víte, co do něj dáte. Právě k tomuto účelu slouží tento mlýnek na maso Küchenprofi SOLIDO.


V , menic na 3V , motor KW , ako prevodovka pouzity variator. Prodám ruční mlýnek na maso EDËNBËRGvel. Použití při narážení místo nože a desky, pod matici a nástavec. Starý funkční mlýnek na maso.


Nové ,nepoužité a zabaleno v originálních krabicích. V Ostravě předám osobně jinak možno po dohodě i poštou. Popis: Dobrý den prodám dva funkční,staré mlýnky na maso atd.


Děkuji vám a přeji hezký den a jukněte na moje další inzeráty. Průměr otvorů je mm. Porkert NSNabíječka jitrnic na mlýnek na maso č. Dostupnost: Skladem méně než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku. Galvanická povrchová úprava. Vhodný pro každou domácnost. Připevňuje ke stolu se šrouby. Je možné ho připojit k elektromotoru.


Velké červené kolo má drážku pro řemenici. Malé kolečko má rovněž drážku a montuje se na motor. Součásti balení jsou: 4x šajba: mm, a na sádlo 3x plnící trubičky na.


V balení najdete: - mlýnek na maso - lis na ovoce - mlýnek na mák Jednoduché sestavení a snadná údržba s možností mytí v myčce vám znásobí radost z příjemného používání. Ke stolu nebo pevné ploše připevníte pomocí kovové šrouby. Velký ruční řeznický mlýnek s klikou ve velmi kvalitním a masivním litinovém provedení. Není nad kvalitní, ručně namleté maso ! Melte ho na mlýnku, se kterým jde mletí snadno od ruky. Osobně k odběru v Brně, poslat poštou nebo přes zásilkovnu můžu taky.


Nabízím pěkný historický mlýnek na maso , odběr Praha nebo u Dobříše,. Inzerát platí do smazání. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky