středa 13. listopadu 2019

Mycí pěna pro seniory

Mycí a ošetřující pěna pro inkontinencí zatěžovanou pokožku, která má sklony k přesušování, svědění a pálení. Nedostatečná hygiena při inkontinenci může vyvolat infekci či zánět a tím vznik dekubitů. Kosmetika pro seniory Mycí a čisticí pěna , která rychle a šetrně čistí znečištěnou pokožku při inkontinenci a chrání tak pokožku před škodlivými látky. Dentimed mycí a ošetřující pěna pro inkontinencí zatěžovanou pokožku, která má sklony k přesušování, svědění a pálení. Uživatelské hodnocení a recenze na Intimní mycí prostředek Menalind Professional čistící pěna 4ml.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Je ideální k čistění, regeneraci a ochraně i té nejcitlivější pokožky. Mycí pěna je vhodná pro časté čištění a optimálně nahrazuje mýdlo a vodu. Pěnu není třeba smývat.


Pěna je ideální k péči o inkontinentní, kteří vyžadují časté mytí. Unikátní mýdlo s pH pomáhá vyrovnat hladinu pH v intimní oblasti a zaručuje pocit čistoty a svěžesti. Mýdlo obsahuje unikátní složku PACS, která je extrahovaná z červených brusinek, což přispívá k ochraně intimních partií a prevenci infekcí močových cest.


Všechny informace o produktu Intimní mycí prostředek Menalind Professional čistící pěna 4ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Menalind Professional čistící pěna 4ml. Pro zklidnění pokožky a podporu hojení je ideální krém s oxidem zinečnatým.

Výrazně zklidňující účinky má také ošetřující olej s levandulí, který stejně jako ostatní kosmetika pro seniory chrání pokožku před vysoušením. Matrace pro děti a pro seniory není tah, jak přilákat kupující. Každá generace od matrace potřebuje a chce rozdílné vlastnosti. A jaké parametry by měly matrace pro seniory splňovat?


Senioři: komplexní péče Vitamíny pro seniory Zpomalení stárnutí a tonizace organismu seniorů Zlepšení periferního prokrvení seniorů Paměť, psychika a spánek seniorů Sexuální problémy u seniorů Léčba bolesti seniorů Kloubní výživa, ochrana kloubů a regenerace chrupavky u seniorů Enterální výživa pro seniory. Mycí pěna -Sprej pro ochranu, ošetření, celkovou očistu a prevenci proti proleženinám v nemocničním sektoru. POUŽITÍ: Nastříkat v tenké vrstvě na kožní partie. Nádobku před použitím dobře protřepat.


Ideální k péči o inkontinenci a čistění celého těla bez nutnosti oplachování vodou. Pěna na „suché mytí“ (tj. místo vody a mýdla) na ošetření a očištění podrážděné pokožky. Je vyrobena na bázi povrchově aktivních látek přírodního původu Olivový olej pokožku důkladně vyživí, D-panthenol a cukrový betain zklidní. Díky lněnému biokomplexu je ideální na hygienu pokožky obzvláště.


Jemná mycí pěna pro intimní hygienu obsahuje olej čajovníku australského. Je vhodná pro každodenní hygienu intimních partií těla. Zamezuje výskytu opětovných problémů, jako je. Pokožku nedráždí, ani ji nevysušuje. Atopos mycí pěna pro jemné, šetrné mytí suché a citlivé pokožky dospělých.


Přírodní receptura s velmi šetrnými mycími látkami vyhovuje pro extra šetrné mytí pokožky s projevy atopického ekzému a lupénky. Přednosti Díky svému složení spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy a udržuje ji tak zdravější.

Příjemná, lehká pěna , která se snadno roztírá a účinně působí při předcházení vzniku proleženin. Jedná se o vlastní recepturu vyvinutou ve spolupráci s ošetřujícím personálem. V rámci této kosmetické řady nabízíme léčebnou kosmetiku potřebnou pro každodenní péči o klienta v domovech pro seniory.


Ošetřující kosmetika je vyrobena v České republice ve spolupráci se společností Ryor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky