pondělí 25. listopadu 2019

Psí cedulky na dveře

Velký výběr plemen je řádně roztříděn do kategorií. Velikosti těchto Tabulek jsou standartně 15x1a 20xcm. Tabulky dodáváme běžně se zakulacenými rohy. Tašky s vlastním fotem.


V naší nabídce najdete tištěné psí cedule různých velikostí a potisků, s texty nebo obrázky.

Od klasických Pozor pes až po méně tradiční Štěkám, ale nekoušu. Vyberte si své oblíbené plemeno. Máme tabulky na dveře s německými ovčáky, čivavami, koliemi, francouzskými buldočky, rozvajlery a dalšími pejsky.


Výstražné a informativní psí cedulky na dveře nebo plot (92) výstražná cedule Pozor pes a pod Plechové potištěné tabulky s krásnými fotkami různých ras pejsků nebo jen s textem s psí tématikou. Na přání je možné vyrobit cedulky s otvory pro uchycení hřebíčky nebo vruty. Strojní dřevořezba má v tomto směru téměř neomezené možnosti.


Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Pozor pes, Tady hlídám já, hrnečky, obrázky a další výrobky s autorskou grafikou Hafdecoru.

Plemena psů a motivy stále doplňujeme. Originální dárky nejen pro pejskaře. Lze je samozřejmě použít i do interiéru jako obrázek (dodáme s provázkem na zavěšení), nebo nalepit na vchodové dveře (cedulka bude bez otvorů a přibalíme oboustrannou lepicí pásku). Stačí napsat upřesnění do poznámky v objednávce. Termín dodání je 1-dny od přijetí objednávky, nebo připsání platby na účet.


Položek k zobrazení: 5. Psí známky jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku o tloušťce 1mm. Vámi požadovaný text vygravírujeme z jedné strany, případně oboustranně. Po vygravírování má známka zvolenou barvu (viz. vzorník), vzhled textu je díky odstranění barevného povrchu stříbrný. Cedulka plechová na dveře Boxer 1. U světlých odstínů známek je možnost text na přání.


Vám zašleme cenovou nabídku a vizuál štítku. Pro objednání skladové velikosti své osobní údaje zadejte při objednávce do kolonky Poznámka. Prozkoumejte nástěnku CEDULKY NA DVEŘE uživatele klvaza, kterou na Pinterestu sleduje 6lidí. Podívejte se na další nápady na téma Nápady, Dekorace a Keramika. Dřevořezby, jmenovky na dveře , cedulky , psí známky.


Trvanlivost barev ovlivní i umístění cedulky , pokud bude celý den vystavena sluníčku, mohou barvy časem blednout.

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Dřevěné cedulky , visačky i zápichy mají široké využití. Můžete jimi označit třeba dveře , dózy, pořadače nebo vlastnoručně vyrobené dárky. Zapichovací ozdoby najdou své uplatnění při pěstování bylinek a zahradničení.


V nabídce máme také stylové cedulky na dveře. Už vás tak nebude nikdo rušit. Nabízíme Vám širokou řadu štítků na poštovní štítků na schránku vyrobených z dvouvrstvého plastu. Vámi zvolený text gravírujeme laserem do hloubky a tím se odstraní povrchová vrstva a dá vyniknout kontrastní černé barvě. Dřevěná cedulka na dveře - KOUPELNA - psi.


Uchycení může být oboustannou samolepící folií, na šroubky nebo v rámci firemního orientačního systému do úchytů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky