úterý 12. listopadu 2019

Primus termoska na jídlo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Oproti iným termoskám na jedlo má ramienko ktoré si môžem zavesiť na chrbát nuž ale dávam ju aj tak do ruksaku. Výborná izolace při nízké hmotnosti.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Thermos Kojenecká termoska na jídlo. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml.


Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Hodnotenie produktu:.

Vďaka špeciálnemu povrchu vám termoska nevykĺzne z ruky aj keď ju držíte v rukaviciach, v mraze. Pre ešte lepšiu manipuláciu je termoska tiež vybavená skladaco. Ideálna na školské výlety či na obed pre deti. Uchová jedlo teplé alebo studené niekoľko hodín. Obľúbená termoska pre polievky, cestoviny, zmrzlinu a podobné.


Dvojstenná termoska na jedlo je vyrobená z odolnej nerezovej ocele, ktorá je bezpečná pre styk s potravinami - nehrdzavejúca, odolná voči preliačeniu, nenaberá pachy a farby jedla, ľahká. Primus termoska na jídlo 2l. Teplé (72°C) jedlo udrží až hodín.


Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. Odkazy na odborné recenzie. Termoska Ferrino FOOD FLASK WITH CONTAINERS 5. Kompletné informácie k výberu.


Přečtěte si více informací. Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace? Seznamte se s termoskami Esbit.


Kvalitní bytelné provedení termosky v matné lesní zelené barvě odolné proti oděru.

Find the Best Outdoor Equipment and High Quality Products at your No. Skládací lžíce je opatřena dvěma klouby - ve složeném. Také to usnadní její mytí zevnitř. Je to nerezová vakuová termoska o objemu l. Můžete ji použít na jídlo , polévku i nápoje. Je vakuovaná, spolehlivě izoluje dlouhou dobu.


Je vyrobena z nerezové oceli a využívá. Má široké hrdlo pro snadný přístup k obsahu se snadno ovládaným uzávěrem a pro účinné mytí. Hodí se na teplé pokrmy, polévky, v létě třeba i na studený těstovinový salát.


Mnohé můžete použít i na nápoje. Esbit Polar je německá termoska na jídlo s objemem 7mililitrů. Vyrobena je z kvalitní nerezové oceli. Součástí je samostatná miska na jídlo. Jednoduchý uzávěr se stlačitelným knoflíkem pro vyrovnání tlaku v termosce.


Má vakuovou izolaci, díky které bude váš nápoj horký až po dobu h. Využití najde při cestování a na různých výletech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky