pondělí 18. listopadu 2019

Podložky pod kola 5x112

Podložky vyrábíme z automatového duralu. V neposlední řadě montáži distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Duralové rozšiřovací distanční podložky pod kola dodávají vašemu Tuning autu punc originality , rozšíření náprav zajištuje lepší stabilitu vozu při průjezdech zatáčkami a pod. Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky.


Podložky pod kola 5x112

V podložkách jsou nalisované pevnost. Registrace Zapomněl jsem heslo. Sada podložek pod starý formát SPZ (60.- 80. léta), jedná se o přesnou repliku včetně kvality a síly materiálu.


Sada obsahuje podložky pod značku včetně šroubů na připevnění a gumových podložek na ochranu laku proti poškrábání. Prodám rozšiřovací podložky pod kola v rozteči 5x1středová díra a osazení 64. Vlisované štefty M12x5. K podložkám mohu dodat i matice za 25Kč kus.


Cena je za 1kus podložky v šířce do 30mm. Vhodné na Ford: Focus Mondeo C-max Fusion Kuga Tourneo. Popis: Prodám podložky pod kola, 5x1, 20mm 4ks, středovka 51mm , škoda, VW, Seat.


PODLOŽKY pod kola 25mm, 5x110. Zdravím, nabízím na prodej originál kola Mercedes. Původně na modelu W220. Zadní podložky jsou na krátké šrouby. Distanční podložky průchozí k montáži pomocí delších šroubů.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Vyrobeny z vysoce kvalitního d. Možná konzultace ,přeměření a pod. A propo kluci,má tu někdo z Vás zkušenosti s podložkami? Kolik se tak běžně dává,omezuje mě něco při výběru(krom zákona),můžu jima něco pokazit? Podlozky pod kola rozsirovaci, 5x sirka 15mm najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Plán je, dát to pod tyto kola :6JxET 48. Tato nabídka od prodejce neddik byla archivována dne 11. Nabízíme rozšiřovací podložky z vysokopevnostní hliníkové slitiny HR špičkové kvality.


ReviloShop - distanční podložky pod kola pro vozy Audi v roztečích 5x10 5x1i 5x1máme skladem. Vysoká kvalita zpracování. Rozšiřovací podložka rozteč 5x1, střed 6 šíře 10mm, sada ks. Pro každý typ automobilu je určen daný typ podložky v různých šířích, aby bylo dosaženo přesného vystředění litého kola (ALU disku), případně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkazy na odborné recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky