čtvrtek 7. listopadu 2019

Test praček se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Spousta lidí řeší problém, jak do malého prostoru umístit pračku i sušičku a právě tehdy přicházejí ke slovu tyto stále populárnější kombinace. Nezaujatý srovnávací test praček se sušičkou.


Návod jak vybrat pračku se sušičkou. AEG, Bosch, Beko, Electrolux? Nabízí se řešení spočívající v pořízení pračky kombinované se sušičkou.


Jestli je koupě pračky se sušičkou skutečně výhra, jsme prověřili v aktuálním testu. Nejen proto jsme připravili velký test , srovnání a recenze praček. Níže jsme otestovali nejlepší pračky s horním plněním, nejlepší pračky s předním plněním a nejlepší pračky se sušičkou. Nezapomeňte se také podívat do kategorie, jak vybrat. Pro účely našeho testu jsme pračky rozdělili vcelku jednoduše, na pračky s horním a předním (bočním) plněním.


Třetí možnost, pračky se sušičkou , jsme pro tentokrát nechali stranou a pouze se o ní letmo zmíníme. Je nutné zmínit, že tento typ kombinované pračky se nevyrovná samostatné sušičce, ale pokud nemáte doma zrovna mnoho místa, je pro vás pračka se sušičkou skvělou volbou. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu.


To se netýká pouze provozních nákladů, ale i pořizovací investice. Cena takových praček se pohybuje zhruba od sedmi a půl tisíce výše. Pro porovnání, cena nejlevnějších praček začíná asi na čtyřech a půl tisících.


Vyznat se v rozsáhlé nabídce praček je ovšem téměř nemožné a proto směle využijte námi připravený test automatických praček pro lepší orientaci na trhu. V zásadě ale u praček platí, že čím vyšší pořizovací cena, tím nižší náklady na praní v budoucnosti. Investice do dražší pračky se nám dlouhodobě. V letošním testu praček jsme se zaměřili na klasické modely s předním plněním. Otestovali jsme modelů s kapacitou až kg.


Objevili jsme velké rozdíly v máchání, spotřebě energií nebo hlučnosti. Jak ukázal nezávislý test praček se sušičkou , často se také děje to, že sušička má problém s tím, k čemu byla vyrobena, s dokonalým sušením. Prádlo, které by mělo ze sušičky být vytaženo tak akorát zralé ke složení do skříně bývá navlhlé a pomačkané. Z pěti testovaných modelů dosáhl úplně suchého prádla pouze jeden.


Proto jsme pro vás připravili výběr nejlepších praček se sušičkou , které jsou v současnosti k dostání. Je třeba říct, že u praček se sušičkou hraje právě praní prim – sušení je poté spíše dodatečnou funkcí a výsledky obvykle nejsou srovnatelné s nejlepšími samostatnými sušičkami. Připravili jsme pro vás průvodce správného výběru pračky se sušičkou tak, aby vás žádný parametr nepřekvapil, a vy jste stoprocentně věděli, co kupujete.


V článku také naleznete recenze praček se sušičkou , které jsme pro vás důkladně vybrali. Vybrané pračky se sušičkou prošly testy samotnými spotřebiteli a. Ze všech těchto typů jsme vybrali trojici modelů v různých cenových hladinách. Na konci článku se navíc dočtete pár užitečných ra na jaké parametry se při výběru pračky zaměřit.


Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním. Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou. Pokud jste odpověděli „ano“, je tu pro vás řešení v podobě pračky se sušičkou. Přesto je možné najít několik slibných modelů a právě ty si vzal na mušku náš spotřebitelský test praček se sušičkou.


V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou , které se mohou hodit do malých bytů, kde na sušení prádla není místo. Pračky se sušičkou fungují stejně jako pračky bez sušičky s tím rozdílem, že prádlo vytahujete z pračky. V našem testu mají se sušením některé kombinované pračky větší problémy než s praním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky