středa 27. listopadu 2019

Stativ hlava

Free Shipping Available. Improve Your Business ROI - Get A Better Deal On Urinal. Statívová hlava je dôležitou súčasťou každého statívu. Pri výbere sa preto zamerajte na spôsob, akým sa k hlave fotoaparát pripevňuje. Majitelia viacerých fotoaparátov ocenia statívové hlavy, ktoré majú statívové doštičky, ktoré umožňujú rýchlu a pohodlnú výmenu fotoaparátu na statíve.


Hlavy stativů se stejně jako stativy rozlišují podle způsobu využití, konstrukce, velikosti, použitých materiálů, nosností a hmotnosti.

Mezi typické stativové hlavy patří 3D konstrukce, které umožňují aretaci každé osy zvlášť, jsou maximálně spolehlivé a převážně jsou určeny pro klasické technické fotografování v ateliérech a fotografování architektury. Hliníkový statív Hama Star je určený najmä pre poloprofesionálnych fotografov. Trojcestná hlava s rýchloupínacou doštičkou a kľučkou pre nastavenie stredového stĺpika. Predám, fluidovú statívovú hlavu určenú pre DSLR zrkadlovky, a menšie videokamery s max nosnosťou do 8kg. Hlava je odolná, určená pre profesionálne využitie.


Je to nový kus, leží mi v krabici. Dôvod predaja, prechod na vyššiu verziu hlavy od Manfr. Hlava stativu je podobně jako u fotografických stativů dvojsměrná nebo třísměrná.


Pro použití se spektivy postačuje hlava dvojsměrná.

Pokud je hlava vybavena upínací destičkou, platí, že čím větší destička resp. Hodně povedený stativ za slušné peníze. Třícestná hlava , neboli 3D hlava – umožňuje aretaci každé osy zvlášť. Jsou spolehlivé a přesné. S 3D hlavou můžete pohybovat mnoha směry, aniž musíte posunout celý stativ.


To ocení milovníci makra a fotografové produktů. Manfrotto Nitrotech 6hlava a Alu Twin MS stativ. Přítomná magnesiová kulová hlava dokonce umožňuje panoramatické otáčení až o plných 3stupňů.


Fotíte rádi krajinky, západ slunce a další přírodní úkazy? Nejen tyhle vlastnosti jsou pro vás jako stvořené… Součástí balení je také šikovná brašnička, do níž stativ na zrcadlovku snadno uschováte. Fluidná videohlava zaručuje plynulý pohyb, pri natáčaní záberov rôznych žánrov.


Stativ připravíte snadno a rychle díky hlavě s rychloupínací destičkou. Ze stativu lze snadno udělat monopod. Magnesiová kulová hlava Arca Swiss je kompatibilní a umožňuje panoramatické otáčení až o 360°. Stativ je jedním z nejpoužívanějších doplňků v rámci příslušenství k fotoaparátům.


Stativ na foťák slouží k jeho upevnění do konkrétní polohy, čímž se eliminuje rozostření fotografií vlivem otřesů přístroje při delší expozici. Fotografický stativ má prakticky vždy podobu trojnožky. Je proto také jinak nazýván tripod.

V minulosti byl vyráběn ze dřeva, v současné době převažují hliníkové slitiny, plasty, nebo (u profesionálních stativů) uhlíková vlákna. Na vrchu stativu je stativová hlava. Nejlevnější kulové hlavy jsou ocelové, u lepších hlav se lze setkat s hlavami ze slitin hliníku nebo hořčíku. Stativ pro digitální fotoaparát, kulová hlava , transportní výška 43cm, max. D hlava umožňuje fotografování na výšku i na šířku - rychloupínací destička pro rychlou a snadnou výměnu zařízení - integrovaná vodováha v hlavě stativu a na základně - klička pro plynulé nastavení výšky středového sloupku - středová vzpěra a gumové nožky pro lepší.


Všechny informace o produktu Stativ Rollei Fotopro C5i, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Rollei Fotopro C5i. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky