čtvrtek 7. listopadu 2019

Prodám motor na gril

Celý gril má rám z jeklu, takže se nijak nedeformuje, opláštění grilu kombinace 2-3mm plechu (přední víko 2mm zbytek 3mm), topeniště 5mm, ro. Prodám gril na sele, kýtu, či kuřata. Inzerát byl odebran z oblíbených. Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto.


Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Nm, 40W, 230V Německý výrobce udává až 60KG včetně rožně a při dokonalém vyvážení. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Zabaleny v originalni krabici.


Možnost uzení, grilování a dokonce i pečení pizzy. Včetně sondy do masa, 10kg peletek a plachtoveho krytu. Gril BARBECUE 60cm s motorem 230V.


Prodám motor na gril

Gril na dřevěné uhlí s robustní konstrukcí BARBECUE s motorem pro otáčení pokrmů. Popis: Profi motor na gril pro skutečnou váhu masa 1Kg bez vyvaženi. Celonerezovy MM bytelný obal napájeni 2V otáčky po směru hodin nebo v protisměru. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Možno také použít na grilování mas. Predam elektromotor s prevodovkou v perfektnom techn. Profesionální motor s převodovkou na opékání selat nebo jiného masa do.


Prodám motor na gril

Na straně motoru je zasunut konec hřídele do pouzdra spojky. Testováno v laboratorních podmínkách. Vhodné na pohon modelů,nebo na svislý gril (menší namáhání kvůli setrvačným hmotám.) Připojení přes sklepnutou trubičku na výstup motor ku. Vhodné i pro výměnu za spálený motor ek u mikrovlnky.


Grilovací motorek 220V do12kg,otáčecí motor na gril na 220V, grilovací motor motor na otáčení grilu motorek na gril na 230V,elektrický motorek na grilování 230V. Silný a teplu odolný grilovací motorek. Motorek je asynchronní. Kovová čelní strana, určeno pro grilovací jehly s čtvercovou hlavou mm. Vhodný pro grilování s maximální zátěží.


Prodám motor na gril

Podobné fráze na Sleviste. Ideální pro domácího kutila. Rychlost otáčky za minutu, W, 2V, 50HZ. Hmotnost motoru kg, délka kabelu 2m. Průměr hřídele je mm.


V nabídce na zahradnidrevenynabytek. V případě zájmu o koupi nebo dalších dotazů mi prosím volejte na uvedené. WC, sprcha, 2x sezeni, velká postel, palandy, karavan pro lidi na spaní. Zdravé, pohodlné grilování.


Prodám motor na gril

Ke grilu je grilovací rošt. Držáky na přenášení, výsuvný šuplík na popel, dole zásobník na dřevo. Gril měl velký uspěch na Hobby v Budějkách.


Praha, Roudnice, Benešov , možnost domluvit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky