pátek 29. listopadu 2019

Trojnožka na kotlík výroba

IT,háček trojnožka na kotlík slouží pro zavěšení kotlíku nad oheň. Ponúkame Vám za super nízke ceny trojnožky a stojany na kotlíky ! Vám bude kovová trojnožka , sloužící k zavěšení kotlíku nad ohniště. Součástí výrobku je řetízek s háčkem. Recept na kotlíkový gulášNa vaření guláše používám kotlinku.


Závěsných systémů na kotlík existuje celá řada.

V tomto díle můžete vidět jak jednoduché, efektivní závěsy na jednorázové vaření, tak i důmyslnější set na dl. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vitajte v našom obchode kotlíkové súpravy.


V našom obchode ponúkame najväčší výber kotlíkových súprav na Slovensku. Rôzne súpravy, napríklad kotlíky s trojnožkou, kotlíky s kovovou kotlinou, kotlíky so smaltovanou kotlinou, univerzálne kotlíkové súpravy na varenie gulášu ale aj na grilovanie. Trojnožka ke kotlíku doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kotliny a trojnožky, bez ktorých sa vaše grily, kotlíky nezaobídu, udržia kotol na guláš v tej správnej a bezpečnej polohe.


Varenie gulášu bude určite jednoduchšie a pohodlnejšie s týmito šikovnými pomocníkmi.

Klasická trojnožka na kotlík je v případě cestování velice nepraktická a těžko skladná záležitost, proto naši předci vymysleli tuto skládací kovanou trojnožku. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Vaše osobní údaje chráníme.


Ručně kovaný kotlík je vyroben z oceli. Je plně funkční, ale dle současných hygienických pořadavků jej nemůžeme prodávat jako nádobí na potraviny. Pomocí této trojnožky na kotlík bude kontrola a obsluha kotlíku nad ohněm více než jednoduchá. Pak už stačí jen občas zamíchat a těšit se na Váš oblíbený pokrm.


Detailní popis produktu Na žádné zahrádce by mezi nádobím na grilování a opékání neměl chybět tento kotlík na oheň. Velmi stabilní se zkracovacím řetízkem na regulaci výšky kotlíku. Délka nožiček je cca 85cm.


Vče je bez povrchové úpravy. Ma jediny vetsi nedostatek a to ulomenou “packu” na dvirku od topeniste. Kotlík a ohniště není součástí dodávky.


Kvalitný smaltovaný kotlík vyrobený na Slovensku. Kotel uz nebyl par let pouzivany. Vrchný priemer - 56cm , výška 40cm.


Vyrobený spoločnosť THORMA Výroba k. Použitý je certifikovaným smalt ETC vhodným pre styk s potravinami.

Ke kotlíku je vhodná nerezová poklička na 6l kotlík. Materiál: litina, nerezová rukojeť. Kotliny na zabíjačku Aký kotlík na guláš Aký kotlík je najlepší?


Litinový kotlík na guláš je opatřen proti korozi vrstvou vosku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky