pondělí 25. listopadu 2019

Nádoba na nápoje s kohoutkem

Perfect home Barový džbán na nápoje s kohoutkem L. Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovači. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Nádoba na nápoje s kohoutkem. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. S plastovým kohoutkem na čepování nápojů.


Ideální na domácí oslavy, letní party. Pěkná skleněná nádoba na nápoje s kohoutkem bude skvělým pomocníkem v letních dnech, při oslavách, dětských party atd. V prodejnách Pepco koupíte NÁDOBA NA NÁPOJE S KOHOUTKEM za 5Kč. Aktuální slevu na NÁDOBA NA NÁPOJE S KOHOUTKEM zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně.


Skleněná nádoba bude obsahovat až čtyři litry kapaliny. Vhodná na různé nápoje , ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce. Lehce se vymývá - doporučujeme ruční mytí. Skleněnou dózu s patentním uzávěrem a vypouštěcím kohoutkem si užijete hlavně při servírování čerstvých nápojů s rodinou či přáteli na party či při grilování.


Várnice s výpustným kohoutkem se používají na nápoje. Můžou se použít na čaj, na vodu, na slazené nápoje nebo na mléko. Nejvíce jsou várnice s výpustí používány na čaj.


Tyto várnice na čaj jsou vlastně dvě nádoby v sobě. Vnitřní nádoba je nerezová. Díky tomu, že je vnitřní nerez nádoba menší, je mezi nimi. Při grilování, letních slavnostech nebo na uvolněném pikniku nesmí chybět lahodné osvěžení.


S touto nádobou na nápoje můžete lákavým a přitom nekomplikovaným způsobem servírovat například ledový čaj nebo bowli. Namíchejte si oblíbený nápoj! Je praktický do kuchyně.


Džbán má objem litrů. Jednoduché dávkování pomocí zabudovaného kohoutku. Snadný na obsluhu, kterou zvládnou i děti. O tom, že se jí očima, netřeba polemizovat.


V LaHome už jsme ale přesvědčení, že se navíc i pije očima. A to díky rozkošným nádobám a soudkům na nápoje s kohoutkem. Nejen že krásně vypadají.


Limonády, punč, šťáva, voda, vlastní tinktura, vinařství a jakýkoli jiný nápoj, který by měl být na večírku. Kilner nádoba o objemu litrů na nápoje s praktickým kohoutkem. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování.


Vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů. Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky