pátek 8. listopadu 2019

Myčka neodtéká voda

Všechno dáme zpět a můžeme vyzkoušet jestli oprava pomohla. Na zkoušku stačí do myčky nalít trochu vody a spustit libovolný program. Pokud se voda hned odčerpá, je to v suchu. Zrovna nedávno jsem prováděl a našel jsem půlku párátka.


Jak se tam přes síta dostalo mi není jasné. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda.

V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Re: Myčka nemyje - nejde zapnout, stojí v ní voda.


Měli jsme stejný problém, ale nám neodtékal ani dřez a byl to ucpaný odpad z kuchyně. Přijel instalatér a musel protáhnout odpad. Whirpool ) neodtéká , zůstává v ní po otevření voda.


Systém Aqua-stop tedy zafungoval, ale teď myčka nemyje a hlásí na dispeji chybu F2.

Re: myčka na nádobí - neodtéká voda Taky si myslím, že je to kvůli sítku. Voda neodtéká – filtr může být znečištěný a neumožňuje vodě odtékat, zkontrolujte i čerpadlo, může být poškozené. Kontakt na servis Bosch Při jakýchkoli situacích doporučuji kontaktovat servisního technika, kterého můžete vyhledat na stránkách bosch-profesional. Máte doma myčku nádobí a zjistili jste potíž s tím, že se z ní neodčerpává voda ? Příčin může být hned několik.


Po identifikaci té správné budete vědět, zda a jak se dá problém odstranit, nebo bude nutné zavolat opraváře, který provede odbornou prohlídku, problém identifikuje a případně na místě odstraní. Odpad nebyl ucpaný, ale v tom odtoku (tam kudy stíká voda do odpadu) byla pecka nebo co a myčka odmítla vypouštět. Bohužel nás to nenapadlo a ani jsme ji tam nenahmátli, to až opravář a ještě ze mě měl srandu. Máme vestavnou myčku Ariston. Mycí voda neodtéká a stojí nad sítkem.


Postup demontáže je uveden v návodu spotřebiče. Při čištění čerpadla dbejte na to, abyste se nezranili o skleněné nebo špičaté. Chtěla bych poradit co s myčkou , jak domyje tak ji otevřu a stojí v ní voda a neodtéká , nevíte co s tím?


Průběh diskuze (názorů). Myčka mi jede,ale zůstane v ní stát voda. Poptávka: oprava myčky Bosch, neodtéká voda , Ústí nad Labem – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Když je ucpání vany, umyvadla nebo kuchyňského dřezu ve stavu, kdy voda stojí a stále neodtéká , louh zde nepomůže. Musíte použít další postup čištění odpadů a ucpávku odstranit mechanicky rozšroubováním sifonu, proplachem vody a použitím čistící pružiny.

Když odpad stále neodtéká , je nutné vyšroubovat. Výměna vypouštěcího čerpadla , bohužel při zkoušení zjištěna další závada :( Dobrý den, potřebovala bych opravit myčku (značku dnes zjistím a přidám fotky), neodtéká voda , zřejmě rozbité čerpadlo. Více bohužel nevím, do bytu se teprve budu stěhovat a rozbitou. Ja som prave riesil podobny problem - neodtekala voda. Skontroloval som odtokovu hadicu aj som resetoval umyvacku aj odblokoval ochranu proti preteceniu, ale nic nepomohlo.


Prisiel opravar, pozrel na odtok (nie hadicu, odtok pod drezom) a zistil, ze to bolo zablendovane (tam kde montaznici pripojili hadicu z umyvacky), cize voda nemala kam. Já dovnitř nevidím, dveře jsou zavřené. Pak, když má naskočit mytí, normálně to slyším, jak se otáčí trysky a jak šplouchá voda , tak to lehce cvakne a není slyšet nic a přestane blikat čas a zastaví se. Když ji otevřu, tak je tam asi dva litry.


Po identifikácii tej správnej budete vedieť, či a ako sa dá problém odstrániť, alebo bude nutné zavolať opravára, ktorý vykoná odbornú prehliadku, problém identifikuje a prípadne na mieste odstráni. V tomto článku sa dozviete najčastejšie dôvody problému prečo v umývačke stojí voda a ako ich odstrániť. Prací program dávno skončil, v pračce ale pořád zůstává voda.


Odtokový filtr najdete v pravém či levém dolním rohu pračky, u některých modelů musíte nejprve odklapnout celý spodní kryt. Filtr poté vyšroubujete a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky