neděle 10. listopadu 2019

Sporák na pevná paliva s troubou tp 9112

Rozměrné topeniště umožňuje použiti dřevených polen o délce do 4mm a průměru do 1mm. Jedna z mnoha dalších výhod je variabilita napojení na komín. Rozměrné ohnisko umožňuje použití dřevěných polen o délce do 4mm a průměru do 1mm.


Topeniště umožňuje použití dřevěných polen o délce do 3mm a průměru do 1mm. V, béžový levý, chrom s výměníkem. Charakteristické vlastnosti. Teplovodní sporák na pelety s výměníkem KLOVER SMART 1BT. Sporáky na tuhá paliva.


Plně automatický provoz. Vytáhnout z pece pekáč buchet, kváskový chléb nebo kuře se zlatavou kůrčičkou už nemusí být jen sen. Je natolik výkonný, že může vyhřát i další přilehlé prostory. Spotřebiče na pevná paliva. Moderní design umožňuje umístit sporák na pevná paliva v kuchyňské lince a interiérech rodinných domků.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tyto výrobky prodáváme jen přímo na naší provozovně a neprodáváme je tak na našich www stránkách. Skladová dostupnost: Na objed. Chromované doplňkyNerezový broušený rám.


V - smaltový zelený rám, broušená. Tento sporák se vyrábí také v. Oblíbený sporák na tuhá paliva s prosklenými dvířky topeniště i trouby , sporák na. Pod topeništěm jsou dvířka popelníku,. Archiv sporáky KVS na pevná paliva s troubou. Vstupní otvor je u tohoto nového typu větších rozměrů a proto je možné do.


L - bílá barva, PLASTOVÉ doplňky, šiře sporáku na tuhá paliva je 92cm. Provedení kouřovodu (horní,zadní,boční) levá - nebo pravá strana. Vyrábí se v různých barevných provedeních. Barevná provedení: Bílá s chromovanými doplňky s příklopem, hnědá s titanovými doplňky s příklopem. U nás v e-shopu najdete kuchyňské sporáky KVS Moravia na tuhá paliva , kamna s plotnou i kamna s troubou , v kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Okonom De Luxe Aqua s výměníkem bílý funguje na principu sekundárního spalování. Toto konstrukční řešení umožňuje bez zásadních změn do spotřebiče umístit teplovodní ohřívač. Přívod vzduchu je možné regulovat pomocí otočné růžice na popelníkových dvířkách.


Do venkovské kuchyně v rustikálním stylu se hodí dokonale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky