středa 11. března 2020

Silikonová masážní baňka 1ks

CelluBlue je masážní baňka pro domácí použítí, se kterou můžete provádět podtlakovou. Silikonové masážní baňky ks 40-Kč 100ks matné. Dále při osteochondróze páteře a šíje, nachlazení, bronchití. SHENZEN M ELEGANCY TECH LTD SILIKONOVÁ MASÁŽNÍ BAŇKA. Více velikostí v nabídce.


Rozpumpujte své vnitřní orgány na maximální výkon a. Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží. Velice snadná aplikace. Je vhodná pro maséry a terapeuty. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Aktuálně dodáváme baňku ve světle modrém odstínu.


Chcete si odpočinout a dopřát svému tělu chvilku klidu? S touto baňkou si můžete doma dělat vlastní baňkovou masáž. Baňka se přikládá na aktivní akupunkturní a reflexní místa. Tělo se pak prokrví, uvolní a okysličí.


K používání této silikonové baňky není třeba teplo, jednoduše ji přiložíte k pokožce. VŽDY MUSÍ BÝT KŮŽE BUD NAKRÉMOVANÁ NEBO NAOLEJOVANÁ. V balení najdete jeden kus.


Jakmile pokožka zčervená, přestanete. V nabídce je také silikonová baňka , kterou bych doporučila pro začátek, stačí Vám pouze baňka. Vyhýbáme se křečovým žílám. Sada baněk určená na masáž obličeje, dekoltu a krku. Vakuum vytvořené baňkou stimuluje kožní receptory, podporuje krevní oběh a zlepšuje lymfatickou drenáž.


Masáž zlepšuje metabolismus a prodyšnost kůže. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. U nás najdete masivní skleněné baňky, plastové baňky i silikonové masážní baňky, které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. Dopřejte pokožce vitalitu a dejte sbohem celulitidě se silikonovými baňkami od Renovality.


Jsou z odolného silikonu a zabaleny v textilním pytlíčku pro pohodlnější skladování. Malá baňka je vhodná na. Pomocí baňkování dochází ke zlep. Nechte přiloženo až minut, sejměte baňku tím že ji zmáčknete.


Recenze na masážní pomůcky. Baňka vytvoří podtlak, tím zvyší prokrvení a tedy odvod lymfy z tkání. Stiskněte baňku uprostřed prsty, vytlačte z ní vzduch. Přiložte stlačenou baňku na vybrané místo na těle, dbejte, aby byl celý okraj baňky v kontaktu s kůží. Jak si užít masáž baňkami bez ohně a pumpování?


Masážní pomůcky podle zkušeností ostatních. Vsaďte na silikonové masážní baňky od Eureka. Materiál přátelský k pokožce, zaoblené okraje a snadné ovládání – to vše z nich. Vakuová pumpa náhradní k setu. Naneste na kůži masážní prostředek - krém, gel nebo olej.


Jistě se stanou platným doplňkem klasických skleněných a plastových baněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky