čtvrtek 12. března 2020

Silikonové formičky lego

To se běžně jeví jako robustnější výrobek s delší životností, to je sice pravda jen do určité míry. Spolu s našimi dodavateli jsme zjistily, že s takovými formičkami se hůře manipuluje a ještě obtížneji se. Rozměry: Délka od 1cm do 8cm Výška 4cm Poznámka k fotce: Na fotce kromě formičky samotné vidíte výsledný produkt, který je vyrobený již z potahovací hmoty Smartflex Velvet a je dobarvený potravinářskými barvami. Silikonová formička lego II. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies.

Lego - silikonove formy OB. Perly- silikonove formy. Vitajte v internetovom obchode slovenského výrobcu silikónových foriem na výrobu rôznych postavičiek, ornamentov a vzorov z mar. Naša cena 1€ skladom.


Rozměry: Délka od 3cm do 7cm Výška 5cm Poznámka k fotce: Na fotce kromě formičky samotné vidíte výsledný produkt, který je vyrobený již z potahovací hmoty Smartflex Velvet a je dobarvený potravinářskými barvami. Běžně skladem více než 1druhů forem. Používa sa pri výrobe ozdôb s marcipánu a cukrových hmôt. Predaj cukrárenských pomôcok.


LEGO Pridal mianc dňa 26.

Tuto silikonovou formičku naši zákazníci používají i pro tvorbu domácích mýdel, sádrových a pryskyřicových odlitků, hlíny apod. Některé formičky lze použít i pro výrobu domácích šperků a výrobků. Splňuje normy EU a ČR, že tento materiál je vhodný pro. Testovány v laboratořích v souladu s FDA a SGS předpisy v oblasti bezpečnosti potravin. Ačkoli byly původně navrženy pro použití v potravinářském průmyslu (dortové dekorace) vynikají.


Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Brno-město, cena 140Kč, od mojepeceni na Sbazar. Popis: Vhodne na marcipan, cokoladu, le modelinu. Auta- silikonove formy OB. NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV.


Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Formu je možné použít na čokoládu, isomalt, modelovací hmotu nebo marcipán. Rádi pečete pro Vaše blízké muffiny?


Proč tento pokrm nedovést k dokonalosti s formičkou srdce? Díky těmto formičkám vyrobeným ze silikonu již nemusíte používat staré a neskladné plechové formičky , se kterýma se špatně pracuje a manipuluje. Velká silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem kostek lega.


Tuto formu lze použít také k pečení muffinů, neboť je dostatečně velká pro plnění těstem. V jednom kroku zvládnete vše. Jednoduše do formičky natlačte marcipán či modelovací hmotu a máte hotovou perfektně tvarovanou dekoraci.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky