pátek 20. března 2020

Zavařovací sklenice na paštiku

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Při výrobě paštik musíme dbát na to, aby základní hmota byla velmi jemně umletá. Proto maso, játra, slaninu vždy třikrát umeleme na masovém strojku přes co nejjemnější kolečko, nebo vše vyšleháme na mixéru.


Zavařovací sklenice na paštiku

Paštikovou směs pak plníme do ohnivzdorné misky s poklicí nebo do širší zavařovací sklenice. Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice , které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Podívejte se na tyto tipy, co všechno můžete se zavařovacími. Sklenice na olej a nealko.


Dóza sklo patent BELA l nízká. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip.


Zavařovací sklenice na paštiku

Dáte do něj sklenice , postavíte ho na plotnu a počkáte, než se sklenice varem zatáhnout. Nevýhodou této varianty je nutnost pravidelné kontroly průběhu zavařovacího procesu. Dále musíte těžký hrnec plný vody vylévat, a to vyžaduje notnou dávku energie.


Oproti tomu hrnce elektrické poskytují absolutní komfort při práci. Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka.


Seřadit podle: Důležitost Důležitost Název, A až. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Zavařovací sklenice TWIST ve tvaru amfory s víčkem od značky Marex Trade je ideální na zavařování džemu, hub či zeleniny.


Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Víčka na zavařovací sklenice. TESCOMA zavařovací sklenice TESCOMA DELLA CASA 2ml, ks. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Zavařovací sklenice na paštiku

Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle.


Do umleté směsi přidáme vejce, koření, na jemné kostičky nakrájenou slaninu a vše dobře ušleháme. Formičky na paštiku (můžou být i hrnky, zavařovací sklenice ) vymažeme sádlem, naplníme do tří čtvrtin paštikou a vaříme v páře cca - 2hod. Jakmile paštika vychladne, můžeme podávat. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky.


Zavařovací sklenice na paštiku

Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Víčko pro sklenice průměr mm, sada ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky