pondělí 16. března 2020

Tescoma bio exclusive pracovní ventil

Pracovní tlak v nádobě během vaření pří nízkém tlaku je bar. POPIS TLAKOVÉHO HRNCE 1. Tescoma Pracovní ventil PROMINENT, BIO EXCLUSIVE (New) Náhradní pracovní ventil pro tlakové hrnce PROMINENT a BIO EXCLUSIVE (New). Vaření v tlakovém hrnci výrazně urychluje přípravu jídel, šetří energie a zdůrazňuje chuť použitých ingrediencí. Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE (New) 6. Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ?

Praskla vám skleněná nádoba konvice? Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Produkt můžete objednat v e-shopu tescoma.


Větší objem (5l) než dosud používaný 6l Bio Exclusive. Při používání si budu dávat pozor na plastové součástky rukojeti víka. Originální náhradní díl na tlakové hrnce Tescoma. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bezpečnostní ventil Bezpečnostní ventil funguje jako pojistka při zanesení pracovního ventilu. Tento tlakový hrnec máme nový, zatím nevyzkoušený. Předpokládám ale, že kvalita bude obdobná jako u staršího typu BIO EXCLUSIV, který nám k plné spokojenosti sloužil celých roků. A sloužil by i nadále, ale už nebylo možné sehnat nový náhradní pracovní ventil.


Takže očekávám, že i tento nový TH nám bude. Pro výrobu těchto tlakových hrnců. Tato opravná sada umožní nahradit původní pracovní ventil u tlakového hrnce BIO EXCLUSIVE , DECOR, OLYMPIC SYSTEM.


Součástí je pracovní ventil a tryska pracovního ventilu, které jsou třeba vyměnit pro správné fungování tlakového hrnce. Tescoma BIO EXCLUSIVE l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Hlídat podobné Vyprodáno. Nezaujala vás tato nabídka?


Hrnce a pánve nabíde. Technologie však značně pokročily, a také papiňáky jsou vyráběné s důrazem na maximální bezpečí. TESCOMA opatřila svoje tlakové hrnce hned pojistkami: 1.

Největší výběr za nejlepší ceny zboží Tescoma exclusive v nejvyšší kvalitě. Doba dodání: dostupný do dnů Nerezový tlakový hrnec 7L s pákovým uzávěrem, ventily , sendvičové dno, síla materiálu 6mm. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky