úterý 24. března 2020

Věšáky na zeď

Předsíň a chodba Věšáky Odebrat filtry. Všechny naše věšáky jsou vyrobeny ze dřeva a překližky, barveny a přelakovány. Většinu věšáků můžete zakoupit také jako polotovar k vlastnímu dotvoření. VYSOKÁ ÚNOSNOST - Pro přichycení na zeď je použit dřík s vrutovým a šroubovým závitem a hmoždinka.


Tento způsob ukotvení věšáků je velmi odolný. Naleznete zde i velmi zajímavé designové kousky ve skandinávském stylu.

Nejen věšáky , ale také stojany na C nástěné věšáky , mobilní stojany na oblečení, věšáky pro děti či stojany na deštníky máme online. Designové věšáky na zeď jsou zpravidla kombinací více háčků v uceleném designu v mnoha atraktivních motivech. Umístění na zeď je velmi praktické a jednoduché a dotváří charakter celé místnosti.


Tematicky laděné věšáky na zeď se hodí do všech typů interiérů. Háčky na zeď originální i. ITO Věšák na zeď potěší jemným a moderním tvarem. Je prostorově nenáročný, bezpečný vhodný do moderního interiéru.


Kombinací několika ITO věšáčků dosáhnete efektní odkládací řešení.

Nezapomínejte také na koupelnu i zácho kde oceníte zajímavé a praktické věšáky na zeď. Věšáky jsou také důležité v kancelářích, čekárnách, restauracích a kavárnách, nejrůznějších salonech, tedy všude tam, kde je třeba si odložit kabáty a bundy. Neexistuje místnost, kde by byl věšák či alespoň háček. Věšáky na zeď s háčky můžete pověsit do předsíně takřka kamkoli. Vybírejte z více druhů na JYSK.


Kovové, dřevěné a plastové šatní věšáky a háčky v pestré škále povrchových úprav. Věšáky dodáváme kloboukové, tedy s prostředním velkým háčkem a dvěma malými, dvojháčky, jednoháčky. Věšák nebo stojan na kabáty a bundy do každé předsíně!


Nástěnný na stěnu, stojací na zem, závěsný věšák na dveře. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel. Vytvořte si vlastní sestavu. Je jednoduchý věšáček na stěnu, s kterým můžete vyskládat různé kombinace přesně podle vašich potřeb a prostorových možnos.


Věšáky a háčky na zeď jsou nejenom praktickým bytovým doplňkem, ale mohou být i zajímavou dekorací do interiéru. Pověste si stylově oblečení, kabelku nebo třeba ručníky. Nabízíme nerezové, dřevěné a plastové věšáky rozmanitých tvarů od značek Umbra, Blomus a Zack.


Pořiďte si věšák na zeď , který můžete umístit do předsíně a vaše věci budou konečně na jednom místě. V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop, ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox.

Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Navrhujeme a vyrábíme designové dřevěné věšáky na zeď , nábytkové úchytky, dřevěné dekorace na zeď a další doplňky do bytu. Poslouží jako věšáky na oblečení i jako věšáky na klíče. Věšáky jsou nenahraditelnou součástí interiéru, pokud si nechcete věšet šatstvo a pokrývky hlavy na hřebík. Najdete u nás řadu typů věšáků, od jednoduchého dvouvěšáčku například na ručníky a utěrky, až po luxusnější provedení věšáku. Můžete vybírat z různých typů - od klasických věšáků na oblečení, až po stylové věšáky na klíče.


Umbra je kanadská značka která přináší. Málokdo chce nechávat stěny svého bytu úplně holé. Jak si je zkrášlíme, ale záleží na vkusu každého z nás. My vám na jednom místě nabízíme tisíce rúzných dekorací na zeď a to za ceny, které si může dovolit úplně každý.


Většina věšáků se připevňuje ke steně, či nábytku vruty zepředu, v nabídce máme i háčky, které se montují ze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky