úterý 31. března 2020

Teploměr ke grilu weber

Teploměr ke grilu weber

Má dosah metrů, takže se během grilování můžete volně pohybovat. Ať už jste samozvaným mistrem grilu nebo začátečníkem, každý může těžit z dobrého teploměru a časovače. Pokud hledáte to nejlepší a nejchytřejší, sonda připojená k aplikaci Weber iGrill, může být Vaše odpověď.


To dělá grilování jednodušší, pohodlnější a celkově mnohem chytřejší. Teploměr Weber iGrill Generace termosond Weber iGrill představuje použití nejmodernějších technologií a vychytávek ve světe grilování. Speciálními tlačítky lze zobrazit nejvyšší a nejnižší teplotu. K dispozici je tužkové pouzdro s praktickým klipem pro jednoduché upevnění na oblečení.


Délka teploměru pro Vaše grilování je 1cm. Největší problém bylo sehnat teploměr , který by snesl vysoké teploty uvnitř grilu. Obvyklé vpichovací teploměry pro měření teploty uvnitř masa nejsou totiž dimenzované pro tak vysoké teploty, jejich stupnice obvykle končí na 1°C.


Teploměr ke grilu weber

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V příslušenství ke grilům Weber najdete grilovací nářadí, palivo ke grilům, grilovací motorky, rošty různých velikostí, prostředky k údržbě či sady na špízy. Pokud vlastníte gril s udírnou, potěší vás doplňky pro uzení. U dražších modelů Vám nabízíme dodání grilu včetně montáže až na Vaši zahradu.


Teploměr ke grilu weber

Vynikající služby při prodeji grilů i následný zákaznický servis je v naší firmě samozřejmostí. Nakupujte u opravdových odborníků. Jsme rodinná firma, která dává práci místním lidem a poctivě platí místní daně. Dalším nákladným výrobním procesem, který se však pro zákazníka bezpochyby vyplatí, je sváření. Již po desetiletí se většina součástí kulového grilu Weber svařuje, neboť svařené, smaltované spoje jsou trvanlivější, méně náchylné ke korozi a neuvolňují se.


Výsledkem je stabilní a mimořádně trvanlivý gril. Weber iGrill můžete připojit k aplikaci Weber iGrill, je vybaven LED displejem s ukazatelem teploty. Bluetooth je až metrů.


Grill lze trvale připojit k jakémukoliv modelu grilu Genesis II nebo Spirit II. Jedná se o originální příslušenství ke grilům značky. Plynové grily Weber patří ke špičce ve svém oboru.


V naší nabídce najdte jak luxusní grily, které by se neztratily ani v luxusní restauraci, ale i jednodušší grily, které si můžete dát na balkon nebo sbalit s sebou při cestě na chatu. Kompletní specifikace Teploměr do grilů, udíren, rozsah 0-450°C, průměr hlavy 1mm, stonek 2mm, úhlový, JS. Popis: Kvalitní průmyslový úhlový teploměr s větší hlavou (skříní) s přehlednou stupnicí od 0° do 450°C je kromě jiného možno použít k zabudování do grilů a udíren.


Teploměr ke grilu weber

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Vámi poptávaný teploměr se jako samostatný produkt neprodává. Teoreticky je možné si jej objednat jako náhradní díl, ale ve vašem případě by to nemělo příliš smysl, neboť kotlový gril Weber Bar-B-Kettle nemá v poklopu předvrtaný otvor pro zabudování teploměru a neměla byste ho tím pádem kam dát. Mezi ty patří například malý teploměr zabudovaný do víka grilu. Přesně zobrazuje výši aktuální teploty.


Pouhým mrknutím oka tak můžete. Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky