pondělí 16. března 2020

Teploměr do poklopu grilu

Teploměr do víka grilu Big Green Egg. Hledejte výrazy jako gril, náhradní díly, teploměr do poklopu , určitě uspějete. Dohromady tedy skoro pět set.


Ale možná: kdo je fajnšmekr, má starý gril ještě v dobré kondici. Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou. Je to dokonalý nástroj dovolující ideální přípravu jídel na grilu nebo v udírně.


Vhodný i pro modely ostatních výrobců. Rozšiřte si váš gril o další funkci. Součástí dodávky je teploměr , kovový rámeček a kompletní šroubení pro upevnění (po instalaci vzhledově odpovídá zobrazenému obrázku s černým pozadím). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitný teplomer z nerezovej ocele, vhodný na meranie teploty v grile alebo udiarni - priamou aj nepriamou metódou. Chcete znát teplotu uvnitř grilu bez otevírání víka? Máte zájem o nákup HIGH LIFE TEPLOMěR DO POKLOPU NENí WEBER? Nakupte ho v našem grilcentru – první Weber world prodejně v Praze.


Dobrý den, před nějakým časem jsem si koupila gril na dřevěné uhlí Bar-B-Kettle, ale teď jsem si všimla, že máte i grily, co mají v poklopu teploměr. Je možné si tento teploměr dodatečně přikoupit a do grilu ho namontovat? Děkuji za vaši odpověď. DPH 49Kč Vaše cena s. Hledáte kvalitní NáHRADNí DíLY ? Vybírejte z široké nabídky.


Teoreticky je možné si jej. Dobrý den, lze tento teploměr (údajně univerzální) přimontovat do poklopu i ke grilu Weber Compact 47? Dobrý den, je možné si ke grilu Bar-B-Kettle dodatečně přikoupit teploměr do poklopu ? Náhradní teploměr do poklopu je určený pro plynový gril se hořáky.


Zachycuje teploty pod poklopem do 3°C a je vyrobený z nerezu. Při montáži se teploměr nasadí do obruby víka a přišroubuje se. Otočná roteserie s motorem jako dárekModerní plynový gril se třemi nerezovými hořáky a zadním infrahořákemGril dosahuje výkonu až 2kilowattůHořáky jsou chráněny speciálními kryty, které zabraňují, aby do trysek hořáků skapal vypečený tuk či grilovací šťávyGril má plášť z nerezové oceliV poklopu. Nutný průměr otvoru pro vložení mm.


Teploměr do poklopu grilu

U nepřímého grilování při rozložení briket po stranách do přihrádek je teplota ještě menší cca 150st. Budu vděčen za každé rady začátečníkovi. Podotknu, že používám teploměr věstavěný v poklopu grilu.


Tento náhradní teploměr se používá v poklopech všech grilů Weber na dřevěné uhlí. Součástí balení jsou všechny díly potřebné pro montáž termosondy ke grilu. Nejčastěji poptávané náhradní díly, jako třeba topné spirály k elektrickým grilům, máme u nás většinou skladem a připraveny ihned k odeslání.


Základem grilu jsou vysoce kvalitní plynové hořáky z ušlechtilé oceli č. Integrované zapalování odvádí spolehlivě svojí práci. Díky poklopu vybavenému teploměrem a skleněným okénkem můžete přípravu vašich pokrmů kdykoliv kontrolovat. Rošt i grilovací tál jsou opatřeny smaltovanou povrchovou úpravou.


Gril na dřevěné uhlí má zabudovaný teploměr v poklopu , grilovací rošty, robustní konstrukci, výsuvný box na popel a kolečka pro snadnou manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky