středa 18. března 2020

Vánoční látky 2016

Máme pro vás velký výběr metráže s vánočními motivy, vánočních a svátečních látek, látky na vánoční patchwork, pevnější látky na dekorační ubrusy, závěsy, na vánoční polštářky, prostírání. Látky s vánočním motivem. Velký vyběr vzorů látek z vánočním motivem, pěkné kvalita.


Vítejte v mém internetovém obchodu, který se zabývá prodejem bavlněných a směsových látek, galanterie, výztuh a patchworkových výrobků vlastní tvorby. Nabízíme širokou nabídku metráží - látek určených k ušití ubrusů.

Vybírat můžete z nabídky dekoračních i teflonových látek přímo určených na ubrusy. Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou. Tak to nevím, jestli to podle toho návodu zvládnu, chápu zhruba první krok…. Ale dárky už mám prakticky vymyšlený, což je velkej pokrok #128578; A recept na vánoční likér chci! Vážení, hlavní prioritou našeho obchůdku, je prodej látek všech druhů a vzorů, které maximálně uspokojí potřeby a představy Vás zákazníků.


Na této stránce najdete články, rozhovory. Což je výhoda i pro začínající domácí švadlenky, které se třeba se šicím stojem pouze seznamují. Jaké vánoční motivy zkusit letos?

Je to pro Vánoce tak typický a charakteristický symbol. Našim hlavním zaměřením jsou zejména bavlněné látky na patchwork a výrobu oděvů a dekorační látky pro výrobu bytového textilu a doplňků Mimo naši vlastní produkci dovážíme i metráž od dalších renomovaných firem z Evropy,jedná se zejména o bavlny. Vyberte si u nás z mnoha druhů dekoračních látek.


Chcete oživit váš interiér? Nabízíme velký výběr vzorů, od klasických květin po moderní netradiční motivy. Naše látky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a naleznete u nás širokou paletu barev a šíří. Využijte našeho e-shopu a pořiďte si metráž látky z pohodlí vašeho domova. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. VÁNOČNÍ LÁTKY Výběr podle barvy.


Bavlněné látky se slevou. Diana, dětské, Akční nabídka, plátno Glorima. Doplnili jsme pro Vás další letní, dětské a vánoční vzory na bavlněném plátně Diana do akční nabídky. Již více než let prodejů! Naprosto skvělý obcho vždycky si vyberu co potřebuji, chválím i rychlost dodání objednaného zboží.


Vytvořili jsme kategorii vánoční látky , kde naleznete vánoční metrový textil a metráž s vánoční tématikou jako jsou motivy báněk, zlaté a stříbrné hvězdy, sněhové vločky, vánoční kytky nebo zlatý ornamentový tisk. Tyto látky najdou své využití například jako vánoční výzdoba a dekorace stolů. Proto využíváme cookies a měříme.

Velká spokojenost, rychlé dodání, produkty vše jak na fotkách. Nejdříve jsem ušila vánoční spirálu z režných vánočních látek, byla už třetí stejná, sešité proužky na ni mě zůstaly ještě z loňska, jen jsem je došila ještě jednou z celé šířky látek. Spirála je už prodaná, ale mám sešitou další, tentokrát poslední, více stejných látek už nemám. Každý rok se znovu těšíme na vánoční čas a na to, jak nově vyzdobíme byt příjemnými látkami a postaráme se o útulnou domácí atmosféru. Nové vánoční látky se nám tento rok obzvlášť líbí, neboť perfektně rozšiřují náš sortiment.


Vánoční látky , Barevný obchod. Je jedno, zda upřednostňujete jednoduchou dekoraci, nebo se rádi obklopujete. Potřebujeme: karton ks fix ks nůžky ks řezáček na koberce ks (nemusí být) lepidlo Herkules ks knoflíky ks (černých, červený, bílých) vlna 1. Krabička obsahuje ks (ks pro velikost XXL) látek od Moda Fabrics. Nejedná se o žádné zbytky! Jsou to jednotlivé látky o rozměru 30xcm.


Lze je tedy použít i jako podkla na aplikace, nebo na různé drobné projekty. Pokud chcete nakoupit např. Svými vlastnostmi jsou naše bavlněné látky - oděvní látky , dekorační látky , látky dětské v metráži, najdete zde dekorační látky venkovský styl, látky s dětskými motivy, látky na šaty, módní látky , vánoční bavlněné látky , látky patchwork, popelín látky , Tilda látky , prostě krásné látky na šití. Pre najrôznejšie použitie.


Nájdete tu jemné bavlnenej látky vhodné na na ľahké košele alebo blúzky, pevnejší bavlny, elastické bavlnené látky i bavlny s detskými motívmi vhodné na dekorácie detských izieb aj detské obliečky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky