pondělí 30. března 2020

Zahradní sud 300l

Zahradní sud 300l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.


Skleníky z polykarbonátu, Skleníky ze skla,. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody.


Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená nebo terakota barva díky které splynou s okolím. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního víka. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zahradní plastové sudy, barely na dešťovou vodu s víkem i bez víka. Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Víme, jak těžké je sehnat: Sud na dešťovou vodu 300l PH s kohoutkem! Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků.


Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás. Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l. Sud na užitkovou vodu má ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Zahradní sudy na dešťovou vodu jsou vybavené některými detaily, které hospodaření s vodou a její využívání usnadňují.


Zahradní sud 300l

Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte další výbavu sudů. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.


Nádrž na dešťovou vodu skládací PVC 750l BASS Výhody Sbírejte dešťovou vodu bez námahy: Nádrž vám umožní uložit až 7l dešťové vody z odpadního potrubí. Po uvolnění zipu si pak můžete odebrat vodu se shora nebo použít kohoutek s hubicí a připojenou hadicí nebo běžnou zahradní hadicí. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví.


Podstavec je nutno v zimních měsíc. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky