pondělí 23. března 2020

Tescoma vánoční katalog

Kuchyňské nářadí a pomůcky. Publikační systém Webget. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


Užijte si slevy až z nového akčního letáku plného tipů na vánoční dárky, který platí do 31. Prohlédněte si špičkový odšťavňovač, aromalampu na studenou páru, soupravu dokonalých nožů v luxusním bloku nebo tlakový hrnec s nepřilnavým povrchem, který nemá konkurenci. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Linecké i perníky budete mít letos opravdu perfektní! V čem je vánoční vykrajovací forma DELÍCIA výjimečná?


Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. V nabídce formy na plněné ravioli a raviolini, vykrajovací formy na vánoční a velikonoční cukroví, vanilkové rohlíčky, sušenky, slané tyčinky a polštářky a vykrajovací forma na mřížkový koláč. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca Affiliate.


Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 25. Originální silikonové formičky vynikající pro snadnou a rychlou přípravu atraktivních cukrářských dekorací a čokoládových sušenek. Kromě úžasné domácí vánočky totiž provoní váš domov také svatomartinskou husou, štrůdlem od babičky, pochoutkami grilovanými na sporáku a jedinečnými aromalampami. Netradiční punče, polévky, sladké záviny, zvěřinové speciality, vánoční cukroví… nové vydání našeho magazínu je výbornými recepty nabito do poslední strany. Tradiční porcelánové a moderní plastové etažérky pro servírování cukroví.


Tescoma vánoční katalog

Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Vykrajovátka vánoční ozdoby DELÍCIA, ks, stuhy. Souprava pro přípravu perníkové hvězdy na vánoční stromeček, skvělá zábava pro celou rodinu při přípravě originální vánoční dekorace. Souprava obsahuje velké plastové vykrajovátko ve tvaru vánoční hvězdy a nosník pro umístění perníkové hvězdy na špici vánočního stromečku. Vánoční katalog si můžete prohlédnout zde - platnost katalogu od 12.


First page Next page Last page. Made with FlippingBook. This interactive publication is created with FlippingBook, a service. Pohádky ke čtení, recenze na hračky. Doktorský kufřík pro děti.


Tescoma ponúka kompletný sortiment potrieb do kuchyne. Nájdete tu funkčné a dokonale kvalitné výrobky, ktoré sú určené pre všetky typy kuchárov. Okrem toho získate aj perfektný servis na zakúpený tovar.


Na pravidelné akcie upozorňuje Tescoma sezónny katalóg i mesačné ponuky. Tvořítka na cake pops DELÍCIA, tvarů. Domácí přípravu nepečených cake pops umožní malý lis a šest formiček ve tvaru stromečku, hříbku, kuličky, srdíčka, květinky a vajíčka.


Nepečené pochoutky chutnají skvěle! Recepty samozřejmě přikládáme. Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, vánoční tvary. Oblíbené „úlky“ v originálních vánočních tvarech! Nechte se inspirovat skvělými nápady, recepty a tipy pro zdravý životní styl.


Včetně unikátního tvořítka dutinek pro náplň a vykrajovátka lineckých koleček pro podstavec úlku. Prolistujte si aktuální letáky a katalogy Tesco s akční nabídkou nebo se zapojte se do soutěží a vyhrajte nákupní poukázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky