středa 11. března 2020

Venkovní sušák na prádlo

Proč si pořídit venkovní sušák na prádlo ? Vybrat správný venkovní sušák vám může o dost ulehčit čas i energii. Důležité je, abyste při výběru dbaly především na vybavení a velikost. Dbejte také na praktičnost, která může být spojena především s tím, že sušák může být skládací či odnímatelný. Vybírejte si Sušáky na prádlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Skládací sušák – k dostání jsou venkovní i vnitřní skládací sušáky na prádlo. Jejich výhodou je snadné přenášení a prostorová nenáročnost ve složeném stavu. Je lehký a přitom robustní, výškově nastavitelný a je určen až pro 1kg prádla. Součástí sušáku jsou věšáčky pro zavěšení ramínek a fixační podstavec do země.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Využijte slunné dny k sušení prádla venku na čerstvém vzduchu. Sušák na prádlo Beldray vám bude skvělým pomocníkem.


Odolná konstrukce z hliníku je stabilní a šňůry z pevného PVC o tloušťce mm udrží na metrech délky až kg prádla. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Venkovní sušák na prádlo

LEIFHEIT, Brabantia, BRILANZ a dalších. Smart line, které zajišťují jednoduchou výměnu. Pořiďte si venkovní sušák a pověste prádlo ven! V paneláku oceníte balkónový sušák.


U domu zahradní sušák na prádlo. Vyberte si podle parametrů. Je to nejrychlejší hledání venkovního sušáku. V nabídce prověřených e-shopů najdete sušáky nejen značky Leifheit. Sušáky na prádlo zahradní i přenosné, které jsou lehké, nereznou, nepoškrábou podlahu a nepotrhají prádlo , existují!


Venkovní sušák na prádlo

Promyšlené kvalitní sušáky nejrůznějších velikostí. Osvědčené a kvalitní sušáky na prádlo Leifheit Linomatic Deluxe, Linomatic PLUS, Linomatic V, LinoLift jsou stabilní, odolné vůči počasí, mají zatahovací šňůry, obrovskou sušicí plochu a unesou až šest praček prádla, to vše s prodlouženou záruku. Odolný vůči vlivům počasí, nerezavějící hliníkový rám. Patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic - šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou. Venkovní otočný sušák , nyní o snazší otevírání.


Mechanismus pro ideální vypnutí šňůr, m šňůr 4. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie. Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na. Přihlásit se k zasílání akčních nabídek.


Venkovní sušák na prádlo

Nejdříve zadejte e-mailovou adresu. Vyřídili jsme přes mil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky